oleks_ch Опубліковано: 28 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 28 лютого 2021 Всем , добрый день! Хочу спросить у знатоков. После покупки дачи достался в наследство такой, облицованный керамикой камин. Выглядит несколько помпезно, но то такое... Меня смущает малая глубина ( до облицовки всего 410мм) и отсутствие дверцы. В принципе, дверцы с жаростойким стеклом могут, вроде бы, изготовить под заказ. Может ли кто-нибудь из специалистов проконсультировать по этой теме или посоветовать к кому можно было бы обратиться. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sheridan Опубліковано: 28 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 28 лютого 2021 Є кілька виробників: Gavryliv&Sons можуть виготовити. Круто, але відносно дорого, зі спецпрофіля, з січеннями потоку повітря для чистого скла, покриють німецькою фарбою. Є Огнєвода та Кутас з Харкова. Дешевше, копії старих моделей Gavryliv&Sons, але теж добре. Є Омельчук з Херсона, може зі сталі, може навіть з чавуну. Є ще колишній працівник Gavryliv&Sons, Бобок Богдан. Якщо не помиляюсь, він зараз в Умані виготовляє на замовлення. Решта не знаю, але впевнений, виробників зараз багато. Кудись же ми відсилаємо ті пачки скла. Замовляти бажано одразу з проміркою і встановленням, як вікна, щоб потім не сперечатись з виробником в кого яка рулетка. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
oleks_ch Опубліковано: 1 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 1 березня 2021 На жаль всі вони не з Києва. А я би дійсно хотів запросити фахівця для консультації на місці з наступним замовленням. Спробую пошукати тут. У будь якому разі, дякую за відповідь і корисну інформацію! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Григорий 1969 Опубліковано: 2 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 2 березня 2021 На жаль всі вони не з Києва. А я би дійсно хотів запросити фахівця для консультації на місці з наступним замовленням. Спробую пошукати тут. У будь якому разі, дякую за відповідь і корисну інформацію! Є ще варіант "камінна сітка". Вони є в продажу в різних розмірах, гугл знає... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз