ambaluk Опубліковано: 12 травня 2017 Поділитись Опубліковано: 12 травня 2017 Отже висадив Іргу та Жимолость, я садівник не дуже (це мій перший раз). Вчора помітив чорні плямки, та деяке листя сохне. Що за напасть? Потрібна порада досвітчених садівників. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
abbadon Опубліковано: 12 травня 2017 Поділитись Опубліковано: 12 травня 2017 Отже висадив Іргу та Жимолость, я садівник не дуже (це мій перший раз). Вчора помітив чорні плямки, та деяке листя сохне. Що за напасть? Потрібна порада досвітчених садівників. Фотки не видно. Проверьте. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Walik Опубліковано: 12 травня 2017 Поділитись Опубліковано: 12 травня 2017 Похоже мороз. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Люд-Мила Опубліковано: 13 травня 2017 Поділитись Опубліковано: 13 травня 2017 очень похоже, что обмерзли. у меня сейчас такие некоторые побеги винограда, гортензии, магнолии. Наблюдайте, если будут новые хорошие, значит мороз побил, не критично 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ambaluk Опубліковано: 18 травня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 18 травня 2017 очень похоже, что обмерзли. у меня сейчас такие некоторые побеги винограда, гортензии, магнолии. Наблюдайте, если будут новые хорошие, значит мороз побил, не критично Відносив на днях лисття експертам. Сказали одразу і чітко- Грибок 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Люд-Мила Опубліковано: 18 травня 2017 Поділитись Опубліковано: 18 травня 2017 значит нужно обрабатывать фунгицидами Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ambaluk Опубліковано: 18 травня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 18 травня 2017 значит нужно обрабатывать фунгицидами Таке дали 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз