Скрипка Александр Опубліковано: 10 травня 2017 Поділитись Опубліковано: 10 травня 2017 Дверь железная ,с замком (замок без личинки), подойдет в качестве временной- 200 грн , газонокосилка ручная Husqvarna 5400- 500 грн, (ее как то настроить нужно ,я не смог ,купил электрическую)остатки керамической черепицы Creaton Balance 28 штук 100 грн Киев Куреневка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VADIK Опубліковано: 10 травня 2017 Поділитись Опубліковано: 10 травня 2017 Бронь на дверь, до уточнения нюансов. Жду № тел. в личку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeyNikolaevich Опубліковано: 10 травня 2017 Поділитись Опубліковано: 10 травня 2017 Creaton Balance 28 штук 100 грн какой цвет? за все 100 грн? предварительно бронь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 11 травня 2017 Поділитись Опубліковано: 11 травня 2017 якщо двері не заберуть, то буду наступним уточніть, будь ласка, розмір Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скрипка Александр Опубліковано: 11 травня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 11 травня 2017 (змінено) двери коробка 980 *210, черепица разных цветов ,в основном коричневый , несколько черных Добавлено через 1 минуту какой цвет? за все 100 грн? предварительно бронь да ,за все P.S. Дверь забрали Змінено 11 травня 2017 користувачем Скрипка Александр 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
valiko81 Опубліковано: 11 травня 2017 Поділитись Опубліковано: 11 травня 2017 добрый день хочу забрать газонокосилку поэтому бронь остальное в приват Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скрипка Александр Опубліковано: 12 липня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 12 липня 2017 добрый день хочу забрать газонокосилку поэтому бронь остальное в приват газонокосилка все еще в продаже Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sh@k Опубліковано: 13 липня 2017 Поділитись Опубліковано: 13 липня 2017 Если Валик не заберет - буду вторым на очереди на газонокосилку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
valiko81 Опубліковано: 14 липня 2017 Поділитись Опубліковано: 14 липня 2017 добрый день писат ТС в личку - без ответа сегодня - завтра созвонюсь... и постараюсь закрыть вопрос если что - отпишусь сюда о результатах! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз