ангелос Опубліковано: 15 червня 2017 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2017 предложу 5тыщ готов хоть сегодня само выносить) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рыжая Рыжая Опубліковано: 15 червня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 15 червня 2017 предложу 5тыщ готов хоть сегодня само выносить) Спасибо, но нет. Могу еще 100 гривен уступить максимум. Просто , чтобы в гараже место не занимал. Хороший холодильник. No Frost. Современный, не старый. Нормально и тихо работает. Цена 5700 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рыжая Рыжая Опубліковано: 19 червня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 19 червня 2017 Холодильник в продаже. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рыжая Рыжая Опубліковано: 23 червня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 23 червня 2017 Холодильник ждет нового хозяина. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рыжая Рыжая Опубліковано: 5 липня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 5 липня 2017 Холодильник продается. Цена 5700 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ангелос Опубліковано: 5 липня 2017 Поділитись Опубліковано: 5 липня 2017 последний раз предложу 5000:flag1: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рыжая Рыжая Опубліковано: 5 липня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 5 липня 2017 последний раз предложу 5000:flag1: Последний раз соглашусь на 5300. Ну не могу я в минус уходить. Это чтобы отдать и забыть. По такой цене я не зарабатываю ни копейки. Но меня устраивает отдать по нулям, чтобы просто вернуть свои деньги . В гараже он мне просто мешает, а на склад мебели вывозить не имеет смысла. Нужен, так забирайте, если нет, значит нет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рыжая Рыжая Опубліковано: 21 липня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 21 липня 2017 Продается ! Цена 5300 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Valeriya Опубліковано: 22 липня 2017 Поділитись Опубліковано: 22 липня 2017 Можна бронь на холодильник до следующих выходных? Муж в субботу вернется из командировки и заберет агрегат) 067 659-87-75 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рыжая Рыжая Опубліковано: 23 липня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 23 липня 2017 Можна бронь на холодильник до следующих выходных? Муж в субботу вернется из командировки и заберет агрегат) 067 659-87-75 Можно. Звоните. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рыжая Рыжая Опубліковано: 30 липня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 30 липня 2017 Холодильник продан. Приехали наши форумчане, показали как надо обрезать виноград, угостили персиками. Спасибо! Приезжайте еще ! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Valeriya Опубліковано: 2 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2017 Холодильник уже неделю работает, полет нормальный)) Спасибо за агрегат! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз