lavilong Опубліковано: 24 квітня 2017 Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2017 Кто может подлится за вкусняшки этим чудо-ростением. Говорят, оно показано диабетикам.. а в природе и на базарах я его не встречал Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kostjantyn Опубліковано: 24 квітня 2017 Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2017 .. а в природе и на базарах я его не встречал Вы шутите? Или не представляете как он выглядит? Лично я его регулярно вижу в продаже у торговок в людных местах. Если удобно заехать в Боярку - накопаю. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
t-bird Опубліковано: 24 квітня 2017 Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2017 Кто может подлится за вкусняшки этим чудо-ростением. Говорят, оно показано диабетикам.. а в природе и на базарах я его не встречал В Києві можу накопати-передати. У нього сезон споживання - рання весна (хоча начебто ще з осені можна гризти). Викопаний зберігається погано. Тобто їсте максимум місяць, а інший час вирощуєте вудки по 4 метри Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
piterpavel Опубліковано: 24 квітня 2017 Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2017 В Києві можу накопати-передати. У нього сезон споживання - рання весна (хоча начебто ще з осені можна гризти). Викопаний зберігається погано. Тобто їсте максимум місяць, а інший час вирощуєте вудки по 4 метри нормально он храниться ....копай хоть в январе..проблема в другом: очень агрессивное растение , расплодиться ...замучаешься "выводить" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
t-bird Опубліковано: 24 квітня 2017 Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2017 нормально он храниться ....копай хоть в январе..проблема в другом: очень агрессивное растение , расплодиться ...замучаешься "выводить" ну сокирою копать не пробував, лише коли земля розмерзнеться а от викопаний-вяне і темніє. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lavilong Опубліковано: 25 квітня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 25 квітня 2017 В Києві можу накопати-передати. У нього сезон споживання - рання весна (хоча начебто ще з осені можна гризти). Викопаний зберігається погано. Тобто їсте максимум місяць, а інший час вирощуєте вудки по 4 метри А где в киеве?.. можно ли его сечас садить? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vejsja Опубліковано: 27 квітня 2017 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2017 Рекомендую изучить сорта. А то можно набрать и посадить невкусного, у меня такой растет. И вывести потом трудно будет. А есть хорошие сорта в продаже. Добавлено через 1 минуту А диабетикам показаны многие растения семейства астровых - там у них инулин. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
t-bird Опубліковано: 27 квітня 2017 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2017 А где в киеве?.. можно ли его сечас садить? Це така зараза, що проросте в будь-який час Конкретно мій сорт ніяким особливим смаком не відрізняється. Але на початку весни в свіжий салат іде чудово. Але за пів дня салат із білого перетворюється в неаппетитний темно-сірий. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 28 квітня 2017 Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2017 У нього сезон споживання - рання весна С осени по весну. Пока не прорастёт. можно ли его сечас садить Нужно! Прорастать как раз начинает. Але за пів дня салат із білого перетворюється в неаппетитний темно-сірий. Да, срез достаточно быстро темнеет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lavilong Опубліковано: 3 травня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 3 травня 2017 на выходных поделились соседи.. 5 картофелин на развод есть.. уже посадил)).. спасибо откликнувшимся) тему можно закрыть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз