Mr.White Опубліковано: 9 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2009 Продам кирпич(новый),огнеупорный.Можно для печей-каминов,можно что-то обложить.Есть 1000 штук.Прошу 4,00 грн. за штуку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
zlooo Опубліковано: 9 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2009 Продам кирпич(новый),огнеупорный.Можно для печей-каминов,можно что-то обложить.Есть 1000 штук.Прошу 4,00 грн. за штуку. Максим, это ты..? типо АП.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mr.White Опубліковано: 10 вересня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2009 Максим, это ты..? типо АП.. Саша я.Ну типа ап. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimonXP Опубліковано: 25 жовтня 2009 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2009 Знакомые лица УОК в сборе. На следующий год может и мне понадобиться, пока только с фундаментом воюю Типа АП Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
zlooo Опубліковано: 26 жовтня 2009 Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2009 мне на следующий год тоже понадобиться, буду печь-гриль на улице строить... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mr.White Опубліковано: 26 жовтня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2009 мне на следующий год тоже понадобиться, буду печь-гриль на улице строить... О,да!Він саме для цього!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mr.White Опубліковано: 26 жовтня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2009 Знакомые лица УОК в сборе. На следующий год может и мне понадобиться, пока только с фундаментом воюю Типа АП А шо такое УОК? ЗЫ.Тоже камин или гриль буишь класть? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimonXP Опубліковано: 26 жовтня 2009 Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2009 УОК - Украинский Опель Клуб 8-) планирую дачку строить, буду печку с грубой класть Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tomik Опубліковано: 28 жовтня 2009 Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2009 Да уж кого только не встретиш Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Massimo. Опубліковано: 31 жовтня 2009 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2009 А я уже строю гриль правда затянулось отчет тут architector.dp.ua/?userblog&dep=4&blog_id=58&start=1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimonXP Опубліковано: 4 листопада 2009 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2009 tomik, Артем, как у тебя справы с деревянным домиком? недостроил еще? Massimo., ух ты блин, утепляешься..... заодно и разбитое мною стекло на чердаке поменяешь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Олег38 Опубліковано: 11 листопада 2009 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2009 Продам кирпич(новый),огнеупорный.Можно для печей-каминов,можно что-то обложить.Есть 1000 штук.Прошу 4,00 грн. за штуку. А где кирпич находится? Откуда забирать? Мне, в принципе, надо. Цвет желтый? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bertosa Опубліковано: 16 листопада 2009 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2009 Продам кирпич(новый),огнеупорный.Можно для печей-каминов,можно что-то обложить.Есть 1000 штук.Прошу 4,00 грн. за штуку. у меня периодически появляются клиенты на такой материал. буду признателен за контактный номер телефона. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз