kansai Опубліковано: 5 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2017 И мне контакты пожалуйста, где брали двери!!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tyrd Опубліковано: 26 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2017 Спасибо за двери и скидку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ромчик3 Опубліковано: 1 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 1 листопада 2017 Если можно и мне контакты сбросьте пожалуйста. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ромчик3 Опубліковано: 8 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2017 А где бы в окрестностях Житомирской области посмотреть вживую такие двери? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧП Ненашев А Б Опубліковано: 9 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2017 А где бы в окрестностях Житомирской области посмотреть вживую такие двери? Приезжайте к нам на производство. Точно таких дверей в данный момент в работе нет, но посмотрите те, что есть. Аналогичные смонтированы в Житомире, но нужно спрашивать разрешение хозяев на "посмотреть вживую". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ромчик3 Опубліковано: 9 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2017 Спасибо за приглашение!!! Пока хочу КМТ посмотреть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mari7 Опубліковано: 27 квітня 2018 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2018 Приїхали дверки, вже і встановили) Якщо Ви відгукнетесь, не тільки я буду вдячна Вам, мабуть. Як експлуатуються Ваші двері КМТ, без нарікань? І як дізнатись, де Ви їх придбали? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shusta Опубліковано: 4 червня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 4 червня 2018 Якщо Ви відгукнетесь, не тільки я буду вдячна Вам, мабуть. Як експлуатуються Ваші двері КМТ, без нарікань? І як дізнатись, де Ви їх придбали? На даний момент двері норм, нічого ніде не полізло, не здулося, але так як у будинку ще не живу тому як в повноцінній експлуатації сказати важко. Придбав через посередника в Україні - телефон якщо потрібно можу скинути в приваті. Просили фото порога, додаю. І загальний вигляд. Я брав коробку не термо, мабуть краще було б взяти коробку термо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oazis Опубліковано: 4 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2018 Якщо не важко можна контакт де купити ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alabay111 Опубліковано: 12 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 12 серпня 2018 Якщо Ви відгукнетесь, не тільки я буду вдячна Вам, мабуть. Як експлуатуються Ваші двері КМТ, без нарікань? І як дізнатись, де Ви їх придбали? Добрий день, скажіть будь—ласка чи йдуть двері КМТ з терморозривом? так получилося що тамбур вмене буде теплий, от і думаю які двері краще поставити, бюджет 12000 грн. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shusta Опубліковано: 13 серпня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2018 Добрий день, скажіть будь—ласка чи йдуть двері КМТ з терморозривом? так получилося що тамбур вмене буде теплий, от і думаю які двері краще поставити, бюджет 12000 грн. Залежно від конфігурації коробки - може бути з може бути без - собі взяв без терморозрива. В цей бюджет не впишететесь, я двері не продаю - я просто один із покіпців. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alabay111 Опубліковано: 13 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2018 Залежно від конфігурації коробки - може бути з може бути без - собі взяв без терморозрива. В цей бюджет не впишететесь, я двері не продаю - я просто один із покіпців. Ціну пластикових з профілем Рехау скинули, так в 12000 не впишусь, але головне що роблять металеві з терморозривом, а там буду дивитися Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Relative Опубліковано: 30 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2018 На даний момент двері норм, нічого ніде не полізло, не здулося, але так як у будинку ще не живу тому як в повноцінній експлуатації сказати важко. Придбав через посередника в Україні - телефон якщо потрібно можу скинути в приваті. Просили фото порога, додаю. І загальний вигляд. Я брав коробку не термо, мабуть краще було б взяти коробку термо. Велике прохання скинути контакти продавця таких дверей в Україні. Дякую Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
wariat Опубліковано: 23 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2018 Велике прохання скинути контакти продавця таких дверей в Україні. Дякую Дoброго дня. скиньте і мені контакти будь ласка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shusta Опубліковано: 28 листопада 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2018 (змінено) Дoброго дня. скиньте і мені контакти будь ласка. Брав через них Рекламная ссылка Змінено 28 листопада 2018 користувачем artline_ua Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
EugeneSmith Опубліковано: 29 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2018 Брав через них Рекламная ссылка Доброго дня! Не працює посилання, переводить на головну форума. Можете обновити посилання чи в приватні? Дякую. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ромчик3 Опубліковано: 10 січня 2019 Поділитись Опубліковано: 10 січня 2019 Доброго дня! Шукаю щоб докупити в одне приміщення два дверних полотна, типу Наполеон Малинської фабрики. Запропонуйте варіанти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladimir Lubitel Опубліковано: 11 січня 2019 Поділитись Опубліковано: 11 січня 2019 Доброго времени суток! Я вот тоже недавно искал двери для своей квартиры, и мой выбор пал на вот эти двери. Цена очень даже адекватная, советую посмотреть! Возможно подойдут к вашей квартиры, качество двери отличное, советую всем! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз