Ан147 Опубліковано: 6 квітня 2017 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2017 доброго дня, фасадщики забруднили клінкерну цеглу баранчиком, чи можливо якось змити білі сліди від баранчика, бо механічним способом не виходить. бруд сильно вївся(((... може є якісь кислоти шоб ці сліди змити чи приховати... Дякую)))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей Олегович Опубліковано: 6 квітня 2017 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2017 Відмивав баранчик з гресу(керамограніту) розчином лимонної кислоти, після кислоти пральним порошком. Не те щоб миттєво відмивається, але значно полегшує процес. В будівельних магазинах є «спеціальні» засоби типу такого: kreisel.ua/ua/home/catalog/cleaning/finito_1007/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ан147 Опубліковано: 7 квітня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2017 дякую,та я вже сікагардом мив, хіба що може спробувати соляною кіслотою Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей Олегович Опубліковано: 7 квітня 2017 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2017 дякую,та я вже сікагардом мив, хіба що може спробувати соляною кіслотою Я ще пробував ортофосфорну, значно ефективніше ніж лимонна і простіше купити чим соляну. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз