Татьяна5 Опубліковано: 2 вересня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2017 Новая маршрутка - Малютянка - рынок на Одесской трассе - Глевашские дачи xn--80aaedk9aze.xn--j1amh/%D0%BC%D0%B0%D1%80%D1%88%D1%80%D1%83%D1%82%D0%BA%D0%B0/ 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Девід Опубліковано: 4 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2017 Татьяна5, спасибо за популяризацию Кириллическая ссылка для запоминания и закладок: глеваха.укр/маршрутка/ 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Roman1980 Опубліковано: 12 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 12 вересня 2017 Продам учаток в Рябинках 2, номер 27 и 28, за 14000 у.е. каждый!!!! При покупке обеих, будет скидка!!!!! 073-989-61-88 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Petruwka Опубліковано: 2 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2017 Уважаемые соседи, нам нужен чат в вайбере или телеграмме? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BN2972 Опубліковано: 2 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2017 Уважаемые соседи, нам нужен чат в вайбере или телеграмме? Да. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 7 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2017 подскажите, кто провайдер на рябинках? хочу оптику затянуть под землей на будущее... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 7 жовтня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2017 подскажите, кто провайдер на рябинках? хочу оптику затянуть под землей на будущее... V-lan, телефоны на их сайте 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Petruwka Опубліковано: 7 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2017 Я создала группу в слеке, присоединяйтесь, пожалуйста! Регистрироваться здесь Очень прошу указывать реальные имена, всех чужих буду удалять По вопросам, почему слек, а не вайбер/телеграм/фб - в личку. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Roman1980 Опубліковано: 13 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 2017 Я создала группу в слеке, присоединяйтесь, пожалуйста! Регистрироваться здесь Очень прошу указывать реальные имена, всех чужих буду удалять По вопросам, почему слек, а не вайбер/телеграм/фб - в личку. Я уже в теме!!!! :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Roman1980 Опубліковано: 26 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2017 nyigde.com/ru/dp-dnipropetrovsk/forum/animals/w-radie-rieshili-utwierdit-pierietchien-potiencialno-opasnych-porod-sobak-345.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kdbc4 Опубліковано: 16 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 16 березня 2018 Голосуем за маршрутку от Ашана на Одесской площади, там где метро docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScuzFhE5zky8rKMjbcE9d94IG1ToL7r48IsxIViAlosNzfDeQ/viewform Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 19 березня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 19 березня 2018 Ребят, у наших соседей, участок №53 (угловой с маленьким домиком), Володи и Светы (сын Яромир), оч не простая жизненная ситуация - Свете сделали срочную операцию на сердце, обширный инфаркт. Зная денежную ситуацию ребят, им очень не будет лишней наша финансовая помощь, если Вы посчитаете возможным. Номер карты Володи у меня есть, не хочу в открытом размещать, перешлю на Вайбер или в личном сообщении. Заранее спасибо всем не равнодушным! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 1 квітня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2018 Ребят, у наших соседей, участок №53 (угловой с маленьким домиком), Володи и Светы (сын Яромир), оч не простая жизненная ситуация - Свете сделали срочную операцию на сердце, обширный инфаркт. Зная денежную ситуацию ребят, им очень не будет лишней наша финансовая помощь, если Вы посчитаете возможным. Номер карты Володи у меня есть, не хочу в открытом размещать, перешлю на Вайбер или в личном сообщении. Заранее спасибо всем не равнодушным! Света и Володя передавали большое-пребольшое спасибо за помощь , через пару дней Свету выписывают, ттт, потихоньку идет на поправку 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Roman1980 Опубліковано: 6 квітня 2018 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2018 Зібрання кооперативу Неділя 13 травня 2018 14-00 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Omni Опубліковано: 6 квітня 2018 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2018 Який регламент і хто головує? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Roman1980 Опубліковано: 23 квітня 2018 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2018 Головую - Голова!!!! Регламент у голови Андрея Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
provi Опубліковано: 1 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 1 серпня 2018 Добрый день соседи, Может у кого-то остались 3-5 столбиков с еврозабора или планируете замену, готов купить. Спасибо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Roman1980 Опубліковано: 23 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2018 Богдан просил всех распостить: "Сага про дорогу від села до нашого містечка" або “наша пісня гарна й нова, починаєм її знову”. Ітак. 21.08.2018 нами з Сергей Подгорный було проведено поточний ремонт дороги від Малютянки. Задача стояла зробити її більш придатною для пересування на автомобілях за мінімальний кошт, щоб зберегти можливість її використання до весни наступного року. Більш масштабний ремонт нашій дорозі звісно ж потрібен і ми вивчаємо варіанти. Я сподіваюся до наступного літа ми зможемо організуватися і зробити нашу дорогу ще кращою. Для цього вивчаємо варіанти і ціни і будемо ініціювати обговорення цих варіантів. Але на жаль ціна на них від 10 до 100 раз дорожча ніж те що було зроблено нами зараз. Ремонт дороги вартував 26240 грн. В цю суму ввійшли 75 тон вторинного асфальту (22500грн) та робота техніки (4040грн). Робота 2х волонтерів а також tesla-каток безкоштовна 🙂 Хто бачить покращення дороги, розуміє скільки він заощадить на ремонті ходової частини автомобіля і готовий розділити ці трати - збираю по 1000грн. Якщо буде зібрано більше - переплату буде повернуто кожному хто брав участь пропорційно до його внеску. Карта для переказу грошей 5168 7422 1286 1243 - Паньків Богдан. Також можна здавати готівкою мені чи Сергей Подгорный. Всі хто прийме фінансову участь отримають детальний фінансовий звіт. PS. В зв'язку з тим що сума збору за внутрішню дорогу була переглянута, всі хто оплачував за неї більше ніж 500грн можуть переплату зарахувати сюди. Для цього підтвердіть своє рішення мені чи Сергієві. А також буду вдячний за переказ решти (скажем, оплатили 1000грн за внутрішню дорогу, 500 підтверджуєте згоду на зарахування сюди і 500 доплачуєте). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Roman1980 Опубліковано: 4 березня 2020 Поділитись Опубліковано: 4 березня 2020 Форум лежит Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз