NikolayII Опубліковано: 29 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 29 березня 2017 Надіюсь тема розміщена там де треба. Проблема в наступному: захотів зробити по-альпійському винесену кроквяну систему за будинок, все ніби гарно, але птахи сідають на неї і обсер@ють фасад... (фото нижче) Я передбачував, що таке може бути і зверху (щоб не було видно із землі) густо набив цвяхів з обкушеними шляпками, щоб сісти було боляче, але цим гадинам нічого не заважає... сідають і роблять свое гадке діло Хто може порадити більш дієвий метод для захисту фасаду? У мене є 2 варіанти : прикрутити на кінцях болтики і між ними натягнути по дві тонкі проволоки на різній висоті, щоб сісти було важко,другий варіант кардинальний, зовсім не бажаний і важко втілюваний, зрізати цю конструкцію....... Хто може щось порадити? Всім дякую за поради!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gvozdi1 Опубліковано: 29 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 29 березня 2017 prom.ua/p111869757-antiprisadnye-shipy-protiv;all.html 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 29 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 29 березня 2017 Хто може порадити більш дієвий метод для захисту фасаду? Так у них. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
arsenalstroy Опубліковано: 29 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 29 березня 2017 сразу два радикальные мысли 1) Оголенный провод 2) Пневматическая воздушка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Romb Опубліковано: 29 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 29 березня 2017 сразу два радикальные мысли 1) Оголенный провод 2) Пневматическая воздушка :fool: Умище. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
NikolayII Опубліковано: 29 березня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 29 березня 2017 сразу два радикальные мысли 1) Оголенный провод 2) Пневматическая воздушка Грінпіс замучає :lol: Добавлено через 57 минут Так у них. Просто зовсім не можу уявити собі вигляд знизу красиві балки і така лапша. Хоча впевнений, що проблема буде знята. Дякую за пораду!!! Якщо інших варіантіа не буде так і зроблю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Romb Опубліковано: 29 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 29 березня 2017 Просто зовсім не можу уявити собі вигляд знизу красиві балки і така лапша. Хоча впевнений, що проблема буде знята. Дякую за пораду!!! Якщо інших варіантіа не буде так і зроблю. А вы чего туда смотрите все время? Ну и что бы увидеть эти проволочки нужно зорким соколом быть. Хотя( не хочу вас расстраивать) это хорошее место для гнезда мелкой птахи. Я видеокамеру снял под навесом из-за ласточек. На нее гнездо мостили. Удачи. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Natali1962 Опубліковано: 29 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 29 березня 2017 Мы повесили мягкую игрушку . Под руки попался олень размером с кошку. Все, птиц нет. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Romb Опубліковано: 29 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 29 березня 2017 Мы повесили мягкую игрушку . Под руки попался олень размером с кошку. Все, птиц нет. Не знал, что птицы боятся оленей. Наверное ...небритих -неголених... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Natali1962 Опубліковано: 29 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 29 березня 2017 Дело не в олене ! Особенно если он ещё и не брит! дело в игрушке. Игрушка их просто отпугивает! Висит себе "пугало" красивое и все! Птицы не садятся . До этого они изгадили всю отмостку под арками. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bambino Опубліковано: 29 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 29 березня 2017 Уберите гвозди! Птицы на них садятся и от боли и шока серутся! :D 14 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
NikolayII Опубліковано: 30 березня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 30 березня 2017 Уберите гвозди! Птицы на них садятся и от боли и шока серутся! :D От я саме так і подумав :lol::D Напевне прийдеться ці шипи-лапшу ставити? Але мені здається, що для них це буде ще зручніше, а особливо маленьких пташок, ніхто їм не заборонить зробити навіть гніздо впродовж цих шипів... чи не так? Може зробити до них ще оленя? Добавлено через 2 минуты Мы повесили мягкую игрушку . Под руки попался олень размером с кошку. Все, птиц нет. Покажіть будь-ласка фото оленя, може саме певний вид оленів їх лякає :lol: 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bambino Опубліковано: 30 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 30 березня 2017 Очень хорошо помню, как в детстве, в 70-е годы, гоняли голубей с карниза Тернопольского Оперного. ам была натянута проволока и через блочок она шла вниз. Специальный человек (не знаю, были ли у него еще какие-нибудь обязанности) примерно каждые 10 минут приходил и дергал. Голуби улетали. Через 10 минут все повторялось. Нынче можно, наверное, моторчик примостырить Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
starckad2010 Опубліковано: 21 квітня 2017 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2017 От я саме так і подумав :lol::D Напевне прийдеться ці шипи-лапшу ставити? Але мені здається, що для них це буде ще зручніше, а особливо маленьких пташок, ніхто їм не заборонить зробити навіть гніздо впродовж цих шипів... чи не так? Може зробити до них ще оленя? Добавлено через 2 минуты Покажіть будь-ласка фото оленя, може саме певний вид оленів їх лякає :lol: Виключно олені і лякають:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Serj-Kiev Опубліковано: 21 квітня 2017 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2017 У меня схожая проблема - на одной стороне конька постоянно сидят голуби, хоть на фасад и не ср$т, но звук их когтей по металлочерепице и воркование ужасно раздражает. Оленя на конек? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Опубліковано: 21 квітня 2017 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2017 В Эпицентрах такие "расчёски" от птиц продаются. Издалека не будет видно, красоту не испортят 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
NikolayII Опубліковано: 21 квітня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2017 В Эпицентрах такие "расчёски" от птиц продаются. Издалека не будет видно, красоту не испортят Я також на них подумав, треба спробувати. Дякую. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Natali1962 Опубліковано: 23 червня 2017 Поділитись Опубліковано: 23 червня 2017 Вот, наконец- то дошли руки сфотографировать знаменитого оленя! Сейчас он на страже " черешни" . дёшево и сердито! Птиц нет! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Romb Опубліковано: 23 червня 2017 Поділитись Опубліковано: 23 червня 2017 Вот, наконец- то дошли руки сфотографировать знаменитого оленя! Сейчас он на страже " черешни" . дёшево и сердито! Птиц нет! На фасад полетели? А он у вас не того, не рамножается? Неплохой стартап получится 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз