Vet75 Опубліковано: 2 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 2 березня 2021 При чому тут клей чи безшовне укладання плитки? Є бажання покласти плитку з 1мм швом. Це можливо зробити при більш менш якісній плитці? Якщо так, то СВП дасть можливість це зробити чи потрібно від них відмовитися? Добавлено через 12 минут Есть свпхи 0,8мм Не знайшов таких на українських сайтах, є тільки «за поребриком». Тому питання відкрите. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Serd Опубліковано: 2 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 2 березня 2021 При чому тут клей чи безшовне укладання плитки? Є бажання покласти плитку з 1мм швом. Це можливо зробити при більш менш якісній плитці? Якщо так, то СВП дасть можливість це зробити чи потрібно від них відмовитися? Если плитка реттификат с нормальной геометрией, то вполне реально добиться 1мм шва на свпхах. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 2 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 2 березня 2021 НУ еще и что бы фасок не было. Если шо, покажете такую укладку? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 2 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 2 березня 2021 Є бажання покласти плитку з 1мм швом. Усе можливо , але для такої укладки потрібен деякий навичок. Деякі поради: як зазначив Saschik , плитка має такий параметр як калібр , але це не похибка в розмірі , а просто завод виробник кожну партію плтитки калібрує , тобто на кожні пачці плитки нанесено калібр(вказаний розмір плитки в пачці) , і при купівлі плитки потрібно слідкувати , щоб усі пачки мали один калібр. СВП не обовязково використовувати , замість цього візміть правило , на кінці приклейте , або примотайте скотчем шматок деревяного брусочка , який рівний товщині плитки + клей , таким чином можна контролювати площину всієї плитки. Починати укладання потрібно з середини кімнати , спочатку під правило посередині кімнати викладаєте один ряд плитки , коли цей ряд схопиться , орієнтуючись на нього викладаєте далі , таким чинаом мінімізуються похибки в розмірах швів. Перед укладанням плитки викладіть плитку насухо без щвів , якщо Вам це більш-менш вдасться, значить і зі швом 1мм. також можна викласти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 2 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 2 березня 2021 Вы сможете вживую показать укладку со швом 1мм? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 2 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 2 березня 2021 Вы сможете вживую показать укладку со швом 1мм? Я не займаючть виключно викладанням плитки , і мені достиь рідко доводиться викладати плитку з такими параметрами , рідко коли роблю фото готових робіт , в основному роблю фото процесса роботи , і то , тільки те що вважаю за цікаве. І гадки не мав що мені колись знадобляться такі фото. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 2 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 2 березня 2021 Кто бы сомневался. Ваш уровень мне понятен по Вашим дельным советам. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Serd Опубліковано: 2 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 2 березня 2021 НУ еще и что бы фасок не было. Если шо, покажете такую укладку? Если будет очередной прецедент с качественной керамикой, то канэшна. Но есть нюанс при укладке бесфасочной керамики на 1мм свп. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 2 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 2 березня 2021 Как свп выковыривать что бы сколов не наделать Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Serd Опубліковано: 2 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 2 березня 2021 Как свп выковыривать что бы сколов не наделать Вот и он- нюанс) www.instagram.com/p/CAx4OkdlqKl/?igshid=11s9rzggjlo1x Хотя есть уже специальные платформы под безболезненный монтаж/демонтаж свпх. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 2 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 2 березня 2021 Кто бы сомневался. Ваш уровень мне понятен по Вашим дельным советам. Ну а мені то що до того , зрозумілий Вам мій рівень чи ні ! І ці "дельні совєти" я зовсім не Вам давав , навіщо Вам їх читати , чи тим більш коментувати ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 2 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 2 березня 2021 Та не обижайтесь. Там комментировать то нечего. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
винни Опубліковано: 2 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 2 березня 2021 Без СВП можливо зробити шов 1мм? Можливо СВП зло? Раніше без нього якось обходились. На оборот СВП -это благодать для плиточников посланный с небес . Тем не менее добиться минимального шва в 1мм можно, но при этом сама фома , параметры итп,плитки играет не маловажную роль. С 2000х я пользуюсь не крестиками,а полосками с упаковочных лент ,при этом швы получаются очень аккуратными, Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 3 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2021 Вы сможете вживую показать укладку со швом 1мм? Щойно зайшовши на кухню , згадав Ваше скептичне запитання , задане звичайно із за цікавості побачити покладену плитку, зі швом 1мм. Правда не знаю як Ви по фото зможете визначити що шви мають 1мм. , може таке фото Вам допоможе. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 3 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2021 Нет там 1мм А особенно ярко это видно на последнем фото. хорошо если 2. Хорошо бы еще провести рукой по поверхности. тем более с такой разбежкой плитки. П.С. На фото плитка изготовленная методом пресования. Какой нафиг 1мм с её геометрией и планетарностью. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Shulz Опубліковано: 3 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2021 Тут вопрпос даже не в том что возможно или нет. Вопрос в том что бы заказчик еще согласился за такую работу платить соответственно. Смысл находить себе головную боль чтоб заработать столько сколько и на обычной укладке обычной плитки. Мне лично еще такие не попадались все хотят за обычную уплату супер пупер панты. Так зачем оно нужно ? 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 3 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2021 Нет там 1мм А особенно ярко это видно на последнем фото. хорошо если 2. Хорошо бы еще провести рукой по поверхности. тем более с такой разбежкой плитки. П.С. На фото плитка изготовленная методом пресования. Какой нафиг 1мм с её геометрией и планетарностью. Ну немає, значить немає , Вам видніше. ПС... Відстань між плитками 1мм. але , так як плитка не ректифікована і на кінці має скруглення , і якщо дивитись в торець то немає 90° , то сформований з фуги шов має 1,8 - 2мм. Якщо , хоча б торці вивести в 90° , то шов буде максимум 1,4мм. Але я собі такої задачі не ставив , не варте воно тих зусиль. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 3 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2021 А как в теории было хорошо. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vet75 Опубліковано: 4 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 4 березня 2021 Тут вопрпос даже не в том что возможно или нет. Вопрос в том что бы заказчик еще согласился за такую работу платить соответственно. Смысл находить себе головную боль чтоб заработать столько сколько и на обычной укладке обычной плитки. Мне лично еще такие не попадались все хотят за обычную уплату супер пупер панты. Так зачем оно нужно ? Я замовник, готовий платити, тому і питаю чи реально добитися це з СВП, так як всі їми активно користуються. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Shulz Опубліковано: 4 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 4 березня 2021 Я замовник, готовий платити, тому і питаю чи реально добитися це з СВП, так як всі їми активно користуються. З СВП это не реально. Только крестики. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Serd Опубліковано: 4 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 4 березня 2021 На фасочной плитке нет, а хорошем реттификате да. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mazurati Опубліковано: 4 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 4 березня 2021 Хороша плитка , гарно підготовлені основи, на які буде вкладатися плитка ( щоб ніяких доп шарів клею- полізе під свп , збільшить шов). І все буде як бажаєте. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serges Опубліковано: 4 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 4 березня 2021 Нужен совет. Хочу облицевать ригель мелкой плиткой под кирпич, по эппс. Беспокоит горизонтальная плоскость, как сделать правильно и надежно? Эппс буду клеить на клей-пену, затем фиксировать зонтами, а вот дальше одни вопросы. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Shulz Опубліковано: 4 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 4 березня 2021 Нужен совет. Хочу облицевать ригель мелкой плиткой под кирпич, по эппс. Беспокоит горизонтальная плоскость, как сделать правильно и надежно? Эппс буду клеить на клей-пену, затем фиксировать зонтами, а вот дальше одни вопросы. Я в подобных случаях штукатурю потом только плитка. Что будет если сразу плитку не знаю. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Seribas Опубліковано: 4 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 4 березня 2021 Нужен совет. Хочу облицевать ригель мелкой плиткой под кирпич, по эппс. Беспокоит горизонтальная плоскость, как сделать правильно и надежно? Эппс буду клеить на клей-пену, затем фиксировать зонтами, а вот дальше одни вопросы. Дальше клейте сетку фасадную штукатурную ,штукатурьте и клейту плитку .. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз