miden Опубліковано: 20 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 20 березня 2017 Всем доброй ночи. Хотим освоить коньки нужно 2 пары 28-33 размера. Желательно живые. В общем придлагайте. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tonice Опубліковано: 21 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 21 березня 2017 я своей малявке брал тут winter-sport.com.ua 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
miden Опубліковано: 21 березня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 21 березня 2017 Поправка на лето нужны "ролики" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 22 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 22 березня 2017 Поправка на лето нужны "ролики" моя доця підросла і в цьому році вже невлізла в свої ролики дівчачі - все ціле наче можу продати, якщо зацікавлять ролики роздвижні, з якогось, по 33 помоєму, а в нас за зиму 34-35 стало Також є її ковзани, теж роздвижні, треба переміряти, та помоєму вони до 33 чи 35. за ролики думаю гривень 500 запрошу за ковзани не менше ніж 600-700 (за умови що виявляться малими нам) ролики непамятаю чиї скуповуюся зазвичай в спортмастері, ковзани нордвей а ролики не памятаю вже Воно все в мене не під рукою, тож якщо зацікавить кажіть, я на вихідних спробую понаходити все це добро. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз