cadet225 Опубліковано: 16 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 16 березня 2017 какими проводами осуществлять соединение модулей сигнализации в боксе ? например, Satel Integra 32 c Ethernet модулем и модулями расширения ? alarm c жилами 0.22 подойдет или нужно не менее 0.5 ? Из документации Satel: В таблице 1 указано число жил, необходимое для правильного подключения устройства к шине клавиатур в случае использования провода с жилой диаметром 0,5 мм. В таблице 3 указано количество проводов, необходимое для правильного подключения устройства к шине модулей расширения в случае использования провода с жилой диаметром 0,5 мм. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Diver Опубліковано: 16 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 16 березня 2017 в боксе внутри? без разницы. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cadet225 Опубліковано: 16 березня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 16 березня 2017 в боксе внутри? без разницы. Satel упоминает в документации 0.5 мм2, может для надежности объединить 2 жилы по 0.22 (хотя бы для питания этих модулей) ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 16 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 16 березня 2017 Скільки живу, проблем з 4*0,22 і Сателом не зустрічав, навіть на великих відстанях. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cadet225 Опубліковано: 16 березня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 16 березня 2017 Скільки живу, проблем з 4*0,22 і Сателом не зустрічав, навіть на великих відстанях. а вот эту связь можете прояснить не могу понять связь GSM с Integra32 .... на обоих модулях закорочены по 2 порта (TIP и RING / T-1 и R-1) с обоих сторон ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 17 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 17 березня 2017 Чому ж закорочені?! А якщо голову по призначенню використати? Через який порт комунікація? А живлення? А почитати призначення виходів? В інструкціях окрім малюнків ще є багато тексту з поясненнями ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cadet225 Опубліковано: 17 березня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 17 березня 2017 Чому ж закорочені?! А якщо голову по призначенню використати? Через який порт комунікація? А живлення? А почитати призначення виходів? В інструкціях окрім малюнків ще є багато тексту з поясненнями ;) ух ты какой умный нашелся ))) так а чего тогда рассказываете про 0.22мм2 если в инструкциях четко написано 0.5 мм2 что "не використовуете голову за призначенням" ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 17 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 17 березня 2017 cadet225, Покажіть мені хоч одного живого монтажника, чи його готовий об'єкт з розводкою сигналізації 4 * 0,5 чи 6(8) * 0,5. В екрануванні чи без екранування. І я без вагань заберу свої звинувачення у флуді, спамі та тролінгу у Вашу сторону. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Firetuf Опубліковано: 17 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 17 березня 2017 cadet225, Покажіть мені хоч одного живого монтажника, чи його готовий об'єкт з розводкою сигналізації 4 * 0,5 чи 6(8) * 0,5. В екрануванні чи без екранування. І я без вагань заберу свої звинувачення у флуді, спамі та тролінгу у Вашу сторону. да не нужно так кипятиться и бросаться словами. Европейские нормы требуют толщину медной жилы в кабеле не менее 0,6 мм для охранки и не менее 0,8 мм для пожарки. На эту тему уже столько баянов порвали, что нет смысла ее подымать заново. Да, основной параметр шлейфа - это его сопротивление, но есть минимум, от которого нужно отталкиваться. Посмотрите на ведущих производителей систем безопасности, какие кабели они прописывают для шлейфов. Что касается примеров готовых объектов: если вы сравниваете с квартирными монтажами от "дяди Васи" - это не показатель. Все мало-мальски крупные объекты, которые проходят экспертизу и проектируются по действующим нормам, оборудованы на кабелях с медной жилой от 0,8 мм (0,5 мм.кв.), экранированные, как в принципе и прописано EN-54. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cadet225 Опубліковано: 17 березня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 17 березня 2017 porterlv, не вышла распальцовка шире плеч меня всегда удивляли такие "спецы" как porterlv - ты им вырезку из документации производителя, а они - я еще с наполеоновских времен делал, делаю и буду делать как хочу, и всякие рекомендации производителей мне .... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Diver Опубліковано: 18 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 18 березня 2017 Все мало-мальски крупные объекты, которые проходят экспертизу и проектируются по действующим нормам, оборудованы на кабелях с медной жилой от 0,8 мм (0,5 мм.кв.), экранированные, как в принципе и прописано EN-54. Думаю, обьект типа "Эпицентр" с частным домом в 70кв.м. не стоит сравнивать вообще, никак. У них там за бугром и проводку 220В в каркаснике без металлогофры укладывают, и что? У нас другие правила, не вижу никаких проблем по 0,22 проводке. в частном доме. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 18 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 18 березня 2017 cadet225, тобто, ні монтажника який робив ні о'бєкту показати нема? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cadet225 Опубліковано: 18 березня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 18 березня 2017 cadet225, тобто, ні монтажника який робив ні о'бєкту показати нема? porterlv, шо нема ? porterlv, я обещал что-то показать ? porterlv, у вас нехватка общения ? какая-то неудовлетворенность жизнью ? или еще какие проблемы ? читайте внимательно вопросы и если хотите ответить по их сути, отвечайте, а спамить - флудить и умничать будете в другом месте Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
smartdom Опубліковано: 18 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 18 березня 2017 У нас другие правила а ну, правила в студию? эксперты Добавлено через 53 секунды тобто, ні монтажника який робив ні о'бєкту показати нема? "все побежали и я побежал" - это единственный аргумент? ДА. в частном доме или в квартире, да и в бизнес центре, если проложить обычную витую изернет, то работать скорее всего будет. и берут такой кабель из-за единственного "нашего правила" - "дешевше"! а стандарты велят 0.5!!! Добавлено через 4 минуты на обоих модулях закорочены по 2 порта это не закоротка - это условное обозначения шины, т.е несколько проводов... Добавлено через 2 минуты У них там за бугром и проводку 220В в каркаснике без металлогофры укладывают, и что? если негорючую и не поддерживающее горение - то в чем проблема )) зато у нас ихние немецкие лифты не проходят нашу сертификацию )) зато савковые эксплуатируют...итд итп. где наша типа сертификация - круче )) не пишите глупостей по типу "дядя вася так делает" - учите мат часть.... тобто, ні монтажника який робив ні о'бєкту показати нема? У нас другие правила эти супер аргументы особенно актуальны - в строительстве дорог :lol: 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
uafisher Опубліковано: 18 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 18 березня 2017 cadet225, Покажіть мені хоч одного живого монтажника, чи його готовий об'єкт з розводкою сигналізації 4 * 0,5 чи 6(8) * 0,5. В екрануванні чи без екранування. І я без вагань заберу свої звинувачення у флуді, спамі та тролінгу у Вашу сторону. Могу показать, 8*0,5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Diver Опубліковано: 18 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 18 березня 2017 эти супер аргументы особенно актуальны - в строительстве дорог при чем тут дороги? вы правила монтажа читайте, а не всякий спам по поводу и без повода пишите сюда, кучу спама наваяли, капец Я привел пример. что то, что у нас в каркаснике по проводке 220в "низзя" - то у них можно и ого как. Не в курсе да? так идите изучайте матчасть, и нечего спамить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
smartdom Опубліковано: 18 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 18 березня 2017 правила монтажа читайте так я и задал вопрос профессору околовсяческих теоретезаций. правила в студию! да, дурных савковых норм у нас осталось много! НО это не должно останавливать профессора, дать ссылку на эти "правила". не знаешь....сидим молча! Добавлено через 1 минуту Не в курсе да? так идите изучайте матчасть, и нечего спамить. так бывает, что человек пишет и не знает что про себя!!! )) Добавлено через 2 минуты Я привел пример. что то, что у нас в каркаснике а этот пример кто-то просил? нет? ну тогда я привел пример с дорогами! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Diver Опубліковано: 19 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 19 березня 2017 так я и задал вопрос сам ты прохвесссор... это видно по твоим постам, спамь и дальше, может терпение у модераторов лопнет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
smartdom Опубліковано: 19 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 19 березня 2017 это видно по твоим постам по твоим видно, что все вокруг недопонимают глубину инженерной мысли, и широту возможностей твоих гсм примусов )) у тебя не спам )) так...белый шум...и вдруг появляется незаметная теза - "а вот у меня специально для вас есть гсм поделка" и кстати - где ссылка на У нас другие правила Добавлено через 8 минут не вижу никаких проблем по 0,22 проводке а это професссорское афтаритетное мнение или то самое ))) "правило монтажа" может правило буравчика нужно применить? ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Firetuf Опубліковано: 23 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 23 березня 2017 Думаю, обьект типа "Эпицентр" с частным домом в 70кв.м. не стоит сравнивать вообще, никак. У них там за бугром и проводку 220В в каркаснике без металлогофры укладывают, и что? У нас другие правила, не вижу никаких проблем по 0,22 проводке. в частном доме. 1. А чего, скажите, человеческая жизнь в квартире, стала дешевле чем в Эпицентре? 2. Какие другие Правила по электропроводкам? МІНІСТЕРСТВО ЕНЕРГЕТИКИ ТА ВУГІЛЬНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ НАКАЗ від 30 липня 2015 року N 479 Про внесення змін та доповнень до розділу 2 Правил улаштування електроустановок 2. Розділ 2 ПУЕ набуває чинності через 90 днів з дня підписання цього наказу. ПРАВИЛА УЛАШТУВАННЯ ЕЛЕКТРОУСТАНОВОК. РОЗДІЛ 2. ПЕРЕДАВАННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ. ГЛАВА 2.1 ЕЛЕКТРОПРОВОДКИ СФЕРА ЗАСТОСУВАННЯ / IEC 60364-5-52:2009 Low-voltageelectricalinstallations - Part 5-52. Selectionanderectionofelectricalequipment - Wiringsystems 2.1.1. Ця глава Правил поширюється на електропроводки силових, освітлювальних і вторинних кіл напругою до 1 кВ змінного і 1,5 кВ постійного струму, які прокладають всередині будівель і споруд, на зовнішніх їх стінах, на територіях підприємств, установ, закладів освіти та охорони здоров’я, мікрорайонів, дворів, присадибних ділянок, на будівельних майданчиках із застосуванням ізольованих установочних проводів всіх перерізів, а також силових кабелів з гумовою або пластмасовою ізоляцією в металевій, гумовій або пластмасовій оболонці з перерізом фазних жил, виконаних з міді, до 16 мм2 (алюмінію – до 25 мм2). Електропроводка. Сукупність проводів (кабелів, шин) з їх кріпленнями, підтримуючими та захисними конструкціями і деталями, встановленими у відповідності до чинних нормативних документів. Електропроводка відкрита. Електропроводка, яку прокладено по поверхні стін, стель, по фермах та інших будівельних елементах будівель і споруд, по опорах тощо за відкритої електропроводки застосовуються такі способи прокладання проводів і кабелів: - безпосередньо по поверхні стін, стель тощо; - на струнах, тросах, ізоляторах; - у негорючих трубах, коробах, гнучких металевих рукавах, лотках; - в електротехнічних плінтусах і наличниках; - вільним підвішуванням тощо. Відкрита електропроводка може бути стаціонарною, пересувною і переносною Електропроводка прихована. Електропроводка, яку прокладено всередині конструкційних елементів будівель і споруд (у стінах, підлогах, фундаментах, перекриттях), а також по перекриттях у підготовці підлоги, безпосередньо під знімною підлогою тощо. За прихованої електропроводки застосовуються такі способи прокладання проводів і кабелів: - у трубах, зокрема гофрованих, гнучких металевих рукавах, коробах, замкнутих каналах і порожнинах будівельних конструкцій; - у заштукатурюваних борознах (штробах), під штукатуркою, а також замонолічуванням у будівельні конструкції під час їх виготовлення. 2.1.12. Для виконання стаціонарної електропроводки дозволено використовувати гнучкі кабелі і проводи. Стаціонарне обладнання, яке може переміщуватися під час монтажу і обслуговування, слід підключати гнучкими кабелями або шнурами. 2.1.18. У горищних приміщеннях можуть застосовуватися такі види електропроводки: а) відкрита: – проводами і кабелями, прокладеними в трубах з негорючих матеріалів, а також захищеними проводами і кабелями в оболонках із стійких до поширення полум’я матеріалів або із негорючих – на будь-якій висоті; – незахищеними ізольованими одножильними проводами на ізоляторах, на висоті не менше 2,5 м; б) прихована: – у стінах і перекриттях із негорючих матеріалів – на будь-якій висоті. Електропроводка в горищних приміщеннях має виконуватися проводами і кабелями з мідними жилами. 2.1.60. Ризик розповсюдження горіння електропроводкою повинен бути зменшений вибором відповідних матеріалів і належним виконанням монтажних робіт. 2.1.61. Електропроводка має бути улаштована так, щоб не погіршувати експлуатаційні характеристики конструкцій і пожежну безпеку будівель. 2.1.62. Кабелі та ізольовані проводи, що відповідають вимогам ДСТУ ІЕС 60332-1-2 і матеріали, які відповідають вимогам відповідних стандартів щодо непоширення горіння, можна застосовувати без додаткових заходів безпеки. Добавлено через 14 минут cadet225, тобто, ні монтажника який робив ні о'бєкту показати нема? Вам так дуже потрібен монтажник? Даю цілий перелік, там в реєстрі... www.dsns.gov.ua/ua/Licenzuvannya.html 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз