shejk Опубліковано: 17 березня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 17 березня 2017 А что там за крепёж на ступенях и ещё с попаданием в цвет? ні, мене цікавить яким чином зєднувати косоури з площадками а площадки зі стіною. бо все таки це несучі елементи вони мають бути надійно прикріплені і звязані. а от, що до інших елементів мені не принципово, прикручу як получиться. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 17 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 17 березня 2017 ні, мене цікавить ... Я цікавлюсь для себе. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shejk Опубліковано: 17 березня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 17 березня 2017 без подпор варите м. каркас ,надёжную деревяную без подпор не зделать,судя по фото, если так себе то можно я думаю, що якщо метал буде тримати то і дерево витримає Это долго рассказывать... намалюте, або дайте лінк де можна на це подивитися, або назву замка чи зєднання За накрытую поляну они Вам за выходные с радостью смонтируют лестничку я так розумію їм легше змонтувати чим розказати як робиться 2 зєднання) попросив про допомогу, а вони піськами міряються... мабуть самі не знають як воно правильно має бути))))) Добавлено через 48 секунд Я цікавлюсь для себе. нічиго не знаю. це фото з нету Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
valerazaz Опубліковано: 17 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 17 березня 2017 я так розумію їм легше змонтувати чим розказати як робиться 2 зєднання соединений очень много ,только в процесе роботы можно определить что нужно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shejk Опубліковано: 17 березня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 17 березня 2017 только в процесе роботы можно определить что нужно а в процесі проектування, що не можна? щоб правильно спроектувати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
valerazaz Опубліковано: 17 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 17 березня 2017 только по примерному проекту каркаса можно что то посоветовать Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volusik Опубліковано: 17 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 17 березня 2017 аж є спеціалісти в темі,але жаба давить видно поділистись знаннями,аж зубами скрегочуть,і хочуть допомогти а жаба всеодно щдавить)))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shejk Опубліковано: 17 березня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 17 березня 2017 только по примерному проекту каркаса можно что то посоветовать ок. скину в приват. Добавлено через 2 минуты аж є спеціалісти в темі,але жаба давить видно поділистись знаннями,аж зубами скрегочуть,і хочуть допомогти а жаба всеодно щдавить)))) 100%. або самі не знають як правильно))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volusik Опубліковано: 17 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 17 березня 2017 або самі не знають як правильно)))та все вони знають непереживай . поганий той учитель який не навчив учня який став розумнішимза учителя.. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
rul.32 Опубліковано: 17 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 17 березня 2017 я так розумію їм легше змонтувати чим розказати як робиться 2 зєднання) попросив про допомогу, а вони піськами міряються... мабуть самі не знають як воно правильно має бути))))) Как вы себе представляете рассказ о изготовлении и сборке сложной лестницы? Я думаю Вы и сами прекрасно знаете,что это невозможно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
viksel Опубліковано: 17 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 17 березня 2017 аж є спеціалісти в темі,але жаба давить видно поділистись знаннями,аж зубами скрегочуть,і хочуть допомогти а жаба всеодно щдавить)))) Жаба давить чого?Поділитись тим що розписано стопятсот разів і комусь тяжко тицьнути кнопочкою на мишці .З написаного на двох форумах тс висновку не робить,рекомендації ігнорує,поводить себе зухвало, і тримає позицію моєї тещі яка все вміє але не знає з чого почати, а коли говориш з чого почати вона каже щоб її не вчили.А відносно жаби то це жаба давить декого заплатити за проект і не було би стільки запитань...А безплатно проекти тут тільки форумчанам що не тільки хочуть брати з форуму те що їм потрібно а ще й дають форуму цінну інформацію,отаке. Добавлено через 5 минут поганий той учитель який не навчив учня який став розумнішимза учителя.. то звідки такі канони педагогіки?? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
rul.32 Опубліковано: 17 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 17 березня 2017 аж є спеціалісти в темі,але жаба давить видно поділистись знаннями,аж зубами скрегочуть,і хочуть допомогти а жаба всеодно щдавить)))) Эх, красиво излагаете.Часом не писатель? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shejk Опубліковано: 17 березня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 17 березня 2017 комусь тяжко тицьнути кнопочкою на мишці шукав, а того , що треба нема. .З написаного на двох форумах тс висновку не робить який висновок можна зробити з того брєду що там написали? висновок ми зробили - дусить жаба. було поставлене конкретне запитання, а відповіді не було. до чого тут ваша теща? вона теж хоче робити сходи? А відносно жаби то це жаба давить декого заплатити за проект на що проект на сходи на горище? може ще проект на туалет замовляти? А безплатно проекти тут тільки форумчанам що не тільки хочуть брати з форуму те що їм потрібно а ще й дають форуму цінну інформацію,отаке мені не треба проекту, проект можу сам зробити. мене цікавило лише два питання, я думав форум для того був створений, щоб обмінюватися досвідом... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
viksel Опубліковано: 17 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 17 березня 2017 висновок ми зробили - дусить жаба Цілком вірно,ненавиджу безплатну працю тим більше коли її вимагають.А слабо заплатити за тех.документацію?Зроблю вам файну знижку:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
rul.32 Опубліковано: 17 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 17 березня 2017 мені не треба проекту, проект можу сам зробити. мене цікавило лише два питання, я думав форум для того був створений, щоб обмінюватися досвідом... мені не треба проекту, проект можу сам зробити. мене цікавило лише два питання Так в чому справа.Зробіть проект у StairCon.Там вам программа чітко і зрозуміло покаже,як воно мае бути.А от фрезером працювати вже прийдеться вчитісь самому. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
viksel Опубліковано: 17 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 17 березня 2017 Так в чому справа.Зробіть проект у StairCon.Там вам программа чітко і зрозуміло покаже,як воно мае бути.А от фрезером працювати вже прийдеться вчитісь самому. На сусідньому форумі я чітко описав алгоритм створення сходів,пояснив з чого і в якій послідовності повинно відбуватись,було посилання на Вудтулз де можна скачати програму і подивитись відеоуроки а також дізнатись багато цікавого.Судячи з тепераменту тс він "ложив" на ті рекомендації,потім так і написав "нема з ким говорити":D.Ну то нехай тепер шукає де хоче:D.Відписуюсь... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shejk Опубліковано: 17 березня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 17 березня 2017 Цілком вірно,ненавиджу безплатну працю тим більше коли її вимагають цікаво, що і від кого я вимагав? А слабо заплатити за тех.документацію?Зроблю вам файну знижку тещі зробіть) Добавлено через 6 минут На сусідньому форумі я чітко описав алгоритм створення сходів а я чітко поставив запитання як зєднати 2 несучі деталі? для чого мені ради того перечитувати кілометрові форуми де нічого мабуть для мене нема, і передивлятися відео годинами? Добавлено через 3 минуты Так в чому справа. так в тому і справа, що ніхто не захотів скинути фото, щоб я побачив як воно робиться А от фрезером працювати вже прийдеться вчитісь самому бачу що прийдеться вчитися ще й StairCon) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
rul.32 Опубліковано: 17 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 17 березня 2017 так в тому і справа, що ніхто не захотів скинути фото, щоб я побачив як воно робиться Почему Вы решили,что у десятка мастеров,которые возможно прочитают Ваш месседж должен обязательно хранится фото-отчет именно того что Вам нужно? Это реально смешно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shejk Опубліковано: 17 березня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 17 березня 2017 Почему Вы решили,что у десятка мастеров,которые возможно прочитают Ваш месседж должен обязательно хранится фото-отчет именно того что Вам нужно? Это реально смешно. ні, я так не вирішив. я вирішив, що майстер повинен знати як називається або як виглядає заріз, чи замок, чи кріплення, (чи як воно там називається) а знайти таке в неті не складе проблеми, або просто намалювати на листочку і сфоткати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
rul.32 Опубліковано: 17 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 17 березня 2017 ні, я так не вирішив. я вирішив, що майстер повинен знати як називається або як виглядає заріз, чи замок, чи кріплення, (чи як воно там називається) а знайти таке в неті не складе проблеми, або просто намалювати на листочку і сфоткати Я могу сделать такую лестницу без столбов и да же без стен.Но вот обьяснить такое в двух словах точно не смогу.А вы если я правильно понял игнорируете рекомендации мастера,а хотите все и сразу именно в двух словах и в подробных фото.Так уважаемый не бывает.Единственное чем могу помочь,это рекомендую скачать книгу Ежефа Коссо о лестницах и очень подробно ее изучить. Ссылку на скачивание прилагаю dwg.ru/dnl/load/3634 Удачи. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shejk Опубліковано: 17 березня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 17 березня 2017 и в подробных фото любі фото. ну щось типу такого srv3.lookmy.info/portal/4nAlbum/album/19617/_userfiles/34_1.jpg Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
rul.32 Опубліковано: 17 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 17 березня 2017 любі фото. ну щось типу такого srv3.lookmy.info/portal/4nAlbum/album/19617/_userfiles/34_1.jpg Опять-двадцать пять.Изучайте книгу.Там блин сотни фото. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shejk Опубліковано: 17 березня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 17 березня 2017 Опять-двадцать пять.Изучайте книгу.Там блин сотни фото. а мені треба одне! для одного конкретного випадку, одне фото, на одні сходи. і от цитата з вашої книги: AT&TFORM©B|DJVMDIRM {Ѓ Н ” l љ MV ѕѕ 7И X„ ЅК t °^ Єd »Z »¤ Ъt ЗИ Ё@ !'® #гZ %ґє '°< )Уў +В„ +ТЦ .)ю /©ё 1Вм 3А8 5Б 7ЯР :є <зl >ІB A›ѕ AЇё D…* GI’ I–` KH LЖ Nт OН8 QЯ S*€ UЛx UаP XO [ ]e* _ю a” bЮю e*М gД$ j‘ь lг0 m ж nкl rЄN uMд w· {B }хJ Ђzh ‚ПЖ …C ‡))))))))))))))))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
rul.32 Опубліковано: 18 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 18 березня 2017 а мені треба одне! для одного конкретного випадку, одне фото, на одні сходи. і от цитата з вашої книги: AT&TFORM©B|DJVMDIRM {Ѓ Н ” l љ MV ѕѕ 7И X„ ЅК t °^ Єd »Z »¤ Ъt ЗИ Ё@ !'® #гZ %ґє '°< )Уў +В„ +ТЦ .)ю /©ё 1Вм 3А8 5Б 7ЯР :є <зl >ІB A›ѕ AЇё D…* GI’ I–` KH LЖ Nт OН8 QЯ S*€ UЛx UаP XO [ ]e* _ю a” bЮю e*М gД$ j‘ь lг0 m ж nкl rЄN uMд w· {B }хJ Ђzh ‚ПЖ …C ‡))))))))))))))))) Книга не моя,а имя автора я написал. Если что то не получается то найти самому не сложно. Что значит одно фото, для одного случая? А Вы указали конкретно для какого случая,может сделали ескиз?Этих случаев и вариантов сотни и мастер должен залезть Вам в голову,чтоб понять что Вы там себе нафантазировали. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anival Опубліковано: 18 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 18 березня 2017 майстер повинен знати як називається або просто намалювати на листочку і сфоткати Подойдите к любому мастеру (автосервис,кузня, малярка) с вопросом: - Можно ли посмотреть в You Tube на вашу работу? Половина мастеров переспросит: -Что такое Ютуб? www.stroimdom.com.ua/forum/images/smilies/lol.gif Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз