Lordd Опубліковано: 9 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 9 березня 2017 Добрый день. есть макет простого шкафа с размерами. Необходимо сделать деталировку для заказа распила на Вияре. Кто может помочь не за бесплатно конечно, напишите в личку плз Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kitaysvet Опубліковано: 14 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2017 Добрый день. Могу сделать деталировку. forum.autoua.net/showflat.php?Cat=0&Number=9847867&page=0&fpart=0&vc=1 С Уважением Сергей 068 68 58 980 099 35 34 395 093 92 4 86 96 KOLIBABCHUK@INBOX.RU Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nneta Опубліковано: 14 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2017 И мне актуальны такие услуги: сделать раскрой для гардеробной и шкафа-купе. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kitaysvet Опубліковано: 14 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2017 И мне актуальны такие услуги: сделать раскрой для гардеробной и шкафа-купе. И Вы обращайтесь))) Контакты выше Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Волчок Опубліковано: 14 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2017 Выставляйте свои заказы с визуализацией и описанием требуемых работ для получения предложений от исполтнителей. Не стесняйтесь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kitaysvet Опубліковано: 15 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 15 березня 2017 Выставляйте свои заказы с визуализацией и описанием требуемых работ для получения предложений от исполтнителей. Не стесняйтесь. Простите, Вы это в каком плане? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Волчок Опубліковано: 15 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 15 березня 2017 Простите, Вы это в каком плане? Я не Вам, а потенциальным заказчикам. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз