Vitall Опубліковано: 26 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 26 вересня 2017 хочу такой вариант... между столбами, при заезде - 3,2 м. по крыше - 4 на 8,4 С поликарбонатом понимаю что рискую... хочу попробовать... Сколько будет стоить? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
valerazaz Опубліковано: 27 вересня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 27 вересня 2017 цена каркаса 29тис гр, лично я бы не связывавлся с поликарбонатом ,он больно дорогой, и надёжность сомнительная в нашей зоне участились гради поликарбонат не выдержет Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
valerazaz Опубліковано: 15 жовтня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 15 жовтня 2017 цена авто навеса на сегодня 8000гр без профнастила ,и доставки монтаж входит в стоимость Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kus Опубліковано: 28 лютого 2018 Поділитись Опубліковано: 28 лютого 2018 Здравствуйте, какая актуаольная цена на навес? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
valerazaz Опубліковано: 28 лютого 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 28 лютого 2018 Добрый день вас интересует цена под ключ ? или сам каркас с монтажом или без,который вы сами можете покрасить касаемо чем крыть крышу вы вибираете сами. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Polarisnew Опубліковано: 12 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 12 червня 2018 Добрый день! Хочу приблизительно такую беседку Сколько такая может стоить под ключ с доставкой (васильковский район, Иванковичи)? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
valerazaz Опубліковано: 12 червня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 12 червня 2018 под ключ сложно сказать цену а более лутшем исполнении, и конструктиве розмери 2-2 7000гр для самостоятельной сборки 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
borov142 Опубліковано: 8 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2018 Доброе утро) Интересует Автонавес на 2 Авто под ключ. По возможности дайте знать , цена и сроки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
valerazaz Опубліковано: 8 жовтня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2018 Доброе утро укажите розмеры по срокам быстро без покраски Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фишка Опубліковано: 15 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 15 квітня 2021 Нужен навес 3 на 6 метров. Ветка жива ещё? Беседки строятся или как? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
valerazaz Опубліковано: 17 квітня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 17 квітня 2021 Да ветка жывая. Пишыте на вайбер 0672367637 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз