Ievgen7 Опубліковано: 8 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 8 березня 2017 Есть необходимость в скважине для частного дома в с. Княжичи, Броварской район Интересуют возможные варианты под ключ. Просьба указать что именно будет входить в стоимость Предложения просьба высылать на эл. почту Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
дімич Опубліковано: 9 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 9 березня 2017 Доброго дня, скиньте електронку, на яку я можу відправити детальний кошторис. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy7 Опубліковано: 10 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 10 березня 2017 Доброго дня, скиньте електронку, на яку я можу відправити детальний кошторис. Автор, извиняюсь . Подхожу к планам о скважине , насосное оборудование в приямке \ кольца\ . Участок г . Вишневое ,вопрос глубины пока не обозначен , думаю полтава . Почта usenko94@mail/ru Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ievgen7 Опубліковано: 10 березня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 10 березня 2017 ushakov.ievgen@gmail.com Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
дімич Опубліковано: 10 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 10 березня 2017 Доброго вечора, кошторис по Княжичах у вас на електронки. Добавлено через 1 минуту Надішліть координати по Вишневому, щоб більш детально зробити пропозицію. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
дімич Опубліковано: 11 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 11 березня 2017 Автор, извиняюсь . Подхожу к планам о скважине , насосное оборудование в приямке \ кольца\ . Участок г . Вишневое ,вопрос глубины пока не обозначен , думаю полтава . Почта usenko94@mail/ru Кошторис на електронці. Вивчайте, телефонуйте. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ievgen7 Опубліковано: 9 квітня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 9 квітня 2017 Всем спасибо, тендер закрыт Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз