neoteh Опубліковано: 8 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 8 березня 2017 Ситуація така) Є знайомий ковщик, зробив ворота і калітку! Прийшов час фарбувати! Є декілька проблем) В 90% випадках він фарбує hammerite-ом, деколи снежкою... Якість кінцевого результату, через малий проміжок часу мене не влаштовує) Річ в тому, що є в мене вироби, пофарбовані хамерайтом років 7тому назад, виглядають добре, ржавчини немає, трохи помутніли(потерти пальцем добре, чорні)! Є вироби пофарбовані рік-два тому, виглядають гірше ніж ті старі, місцями вже ржавчина!! Думаю, що це повязано з погіршенням якості і самої фарби(може підробка, оскільки фарба дуже популярна в нас, кращої не купити) і металу, оскільки останній теж якось дивно цвіте, хоча знаходиться в приміщенні! Сам коваль, каже що раніше такого поганого матеріалу не було)) І фарба каже не та! Мені здається що весь хамерайт в нас то підробка, або так попсувався, я не знаю навіть)) От такий Але то таке. Почав моніторити трохи фарби, вирішив взяти щось хороше, бо через рік-два фарбувати не вихід! Дивився в сторону WS plast, вирішив брати і грунт і фарбу! Знайшов сайт (www.ws-plast.com.ua/) не реклама, написав на пошту , дзвонив, написав на вайбер ніхто нічого не відповідає(( Хто з Вас може мені таке продати?)) або ткнути де можна купити, бо знайти щось її не можу!!! Можливо є якісь рекомендації, по іншій фарбі, може й не треба мені того вс пласта?? Може є щось хороше, чим Ви фарбуєте? Може є той же хамерайт якийсь оригінал?) порадьте/продайте/відправте де купити))) Ворота такі, колір має бути +/- так, може бути трохи коричновіша! з.и. чим закриті ворота? пластик? монолітний полікарбонат? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
svyato Опубліковано: 17 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 17 березня 2017 Оцинкуйте ворота гарячим цинкуванням, тоді легенька поліровка-матування, тоді або WS, або будь які фарби на цинк. Можливий варіант піскоструй, тоді цинкування напиленням або цинковмісний грунт, тоді майже будь які фарби Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
arsenalstroy Опубліковано: 29 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 29 березня 2017 поищите ролакс отечественный производитель Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
silver8848 Опубліковано: 29 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 29 березня 2017 Краска это в конце, гораздо важнее подготовка. Себе летом красил молотковой краской Polifarb 3в1, в 2 слоя. Но до этого, весь метал почистил от ржавчины, обработал преобразователем ржавчины, так как уже через 2 часа зачищенный метал начинает окислятся от влаги которая есть в воздухе и пока свариш ворота они уже имеют очаги ржавчины ну и чистить потом сваренные ворота не удобно, легче пока метал не порезаный.. Преобразователь создает защитную пленку. После сварки опять зачистил проблемные места и нанес преобразователь. Потом слегка зачистил наждачкой, потому что выступили соли на поверхности, обезжирил растворителем. И только после этого начал красить. После первого слоя выждал неделю, прошел дождик, и вылезла ржавчина в паре сложных для обработки мест. Зачистил их и покрасил все вторым слоем. Пока все держится. Подобным образом обработал и покрасил гаражные ворота 3 года назад. Краска Зебра, простая не 3в1, даже не грунтовал. Все в порядке. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dimakon Опубліковано: 4 квітня 2017 Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2017 Ситуація така) Є знайомий ковщик, зробив ворота і калітку! Прийшов час фарбувати! Є декілька проблем) В 90% випадках він фарбує hammerite-ом, деколи снежкою... Якість кінцевого результату, через малий проміжок часу мене не влаштовує) Річ в тому, що є в мене вироби, пофарбовані хамерайтом років 7тому назад, виглядають добре, ржавчини немає, трохи помутніли(потерти пальцем добре, чорні)! Є вироби пофарбовані рік-два тому, виглядають гірше ніж ті старі, місцями вже ржавчина!! Думаю, що це повязано з погіршенням якості і самої фарби(може підробка, оскільки фарба дуже популярна в нас, кращої не купити) і металу, оскільки останній теж якось дивно цвіте, хоча знаходиться в приміщенні! Сам коваль, каже що раніше такого поганого матеріалу не було)) І фарба каже не та! Мені здається що весь хамерайт в нас то підробка, або так попсувався, я не знаю навіть)) От такий Але то таке. Почав моніторити трохи фарби, вирішив взяти щось хороше, бо через рік-два фарбувати не вихід! Дивився в сторону WS plast, вирішив брати і грунт і фарбу! Знайшов сайт (www.ws-plast.com.ua/) не реклама, написав на пошту , дзвонив, написав на вайбер ніхто нічого не відповідає(( Хто з Вас може мені таке продати?)) або ткнути де можна купити, бо знайти щось її не можу!!! Можливо є якісь рекомендації, по іншій фарбі, може й не треба мені того вс пласта?? Може є щось хороше, чим Ви фарбуєте? Може є той же хамерайт якийсь оригінал?) порадьте/продайте/відправте де купити))) Ворота такі, колір має бути +/- так, може бути трохи коричновіша! з.и. чим закриті ворота? пластик? монолітний полікарбонат? Грунтуемо ZINTEC, фарбуемо POLSWAT. Також їхню патіну використовуемо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SIV Опубліковано: 18 квітня 2017 Поділитись Опубліковано: 18 квітня 2017 (змінено) Сам стою перед вибором фарби. Шукаю з кольором темний графіт (профнастил на решті огорожі колір графіт). Мій майстер пропонує мені пофарбувати нові ворота, хвіртку і фасадну огорожу польською півматовою чорною фарбою ЄДИНКА (1edynka). Правда нема кольору графіт. Послухаю поради і рекомендації. P.S. Щоно згадав і поспілкувався з нашою підрядною організацією яка фарбувала нам портали на ПС 750 кВ Західноукраїнська. Фарбували у 2011 році антикорозійною фарбою Polifarb "ЗАХИСТ 3В1". Пройшло 6 років, пофарбовані поверхі як нові без тріщин і ржавих плям (слідів корозії). Так що сиджу і думаю що ж всетаки купувати. Змінено 18 квітня 2017 користувачем SIV Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dimakon Опубліковано: 23 квітня 2017 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2017 Сам стою перед вибором фарби. Шукаю з кольором темний графіт (профнастил на решті огорожі колір графіт). Мій майстер пропонує мені пофарбувати нові ворота, хвіртку і фасадну огорожу польською півматовою чорною фарбою ЄДИНКА (1edynka). Правда нема кольору графіт. Послухаю поради і рекомендації. P.S. Щоно згадав і поспілкувався з нашою підрядною організацією яка фарбувала нам портали на ПС 750 кВ Західноукраїнська. Фарбували у 2011 році антикорозійною фарбою Polifarb "ЗАХИСТ 3В1". Пройшло 6 років, пофарбовані поверхі як нові без тріщин і ржавих плям (слідів корозії). Так що сиджу і думаю що ж всетаки купувати. Подивіться на таку фарбу VIK ferro gamma 0.75л - 193грн. 2,5л - 600грн. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ворота-ua Опубліковано: 23 квітня 2017 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2017 Подивіться на таку фарбу VIK ferro gamma 0.75л - 193грн. 2,5л - 600грн. Жахлива фарба. фарбували колір антрацит. ефект піска після фарбування притягуе багато пороху і отримуем постійно грязний метал. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SIV Опубліковано: 23 квітня 2017 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2017 Жахлива фарба. фарбували колір антрацит. ефект піска після фарбування притягуе багато пороху і отримуем постійно грязний метал. В епіцентрі побачив фарбу Denber Metal Hit (глянцева, матова і з ефектом ковки). Чорна з ефектом ковки виглядає просто "бомба" але вона саме виглядає як посипана дуже дрібним піском (на дотик як бархат). Але напевно буде з брудом так як Ви описали та і ціна 676 грн. за 2.5 л. не зовсім радує. Яку фарбу Ви порадите, щоб надійно, надовго і не занадто дорого. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
silver8848 Опубліковано: 24 квітня 2017 Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2017 Жахлива фарба. фарбували колір антрацит. ефект піска після фарбування притягуе багато пороху і отримуем постійно грязний метал. Сама краска неплохая. Есть разные "фактуры" - гладкая глянец, "молотковый эффект" и "наждачка" . Вы купили "наждачку". Добавлено через 3 минуты В епіцентрі побачив фарбу Denber Metal Hit (глянцева, матова і з ефектом ковки). Чорна з ефектом ковки виглядає просто "бомба" але вона саме виглядає як посипана дуже дрібним піском (на дотик як бархат). "Наждачка" так и выглядит. С ней как с тканью "велюр", провел рукой и имеет другой оттенок. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
casper Опубліковано: 21 лютого 2020 Поділитись Опубліковано: 21 лютого 2020 Ця фарба продається в будівельних магазинах Германії. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mlyki Опубліковано: 27 травня 2020 Поділитись Опубліковано: 27 травня 2020 Ця то яка? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз