Габузино Опубліковано: 11 березня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 11 березня 2017 Водяніка - шикша прекрасна смачна і лікувальна ягідка - росте лише в сімбіозі з грибком, в якому росла в дикому виді. Так само, як верес не може існувати без рідного грибка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Габузино Опубліковано: 14 березня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 14 березня 2017 Наш кактус, який зимує один - Опунція. Це рослинка з потайними голочками, котрими вона жалить несвідомих садівників, як її їсти не знаю, але якось їдять. Працювати треба лише в грубих рукавицях - правда боляче. Сьогодні він так виглядає. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Габузино Опубліковано: 14 березня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 14 березня 2017 Почекайте тепла і Ви отримаєте купу емоцій, і вже ніколи не відмовитесь від прекрасного і коварного екзота, а потім ще отримаєте чудодійні ягоди. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Габузино Опубліковано: 20 березня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 20 березня 2017 Бадан прикрашає клумбу, але з успіхом використовується з іншою метою. Бадан товстолистий (монгольський чай). Бадан товстолистий (монгольський чай). Чай і холодний напій з бадану має загальнозміцнюючу дію.Зміцнює кровоносні судини, приводить в норму артеріальний тиск і стимулює роботу серця. Готують чай з бурого, яке пережило зиму листя. Вже листя з'являється з-під снігу, готуйте монгольський чай і пийте його на здоров'я !!! Про лікувальні властивості - до лікарів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Габузино Опубліковано: 26 березня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 26 березня 2017 Лутига марь, лобода - то бур"ян, ліки, чи їжа? салат: листя лутиги і щавлю кислого занурюють на 1—2 хвилини в окріп, подрібнюють, кладуть на кусочки охолодженої вареної картоплі, солять, заправляють олією, хроном, оцтом і прикрашають кусочками ва*реного яйця (на 150 г молодого листя лутиги розлогої беруть 75 г картоплі, 30 г щавлю, 30 г тертого хрону, 10 г олії, 1 яйце, сіль та оцет). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз