allanek Опубліковано: 1 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2023 9 хвилин тому, irina1969 сказав: я так зазвичай не пишу ) Зазвичай я така категорична. Але сьогодні вирішила натяками про плитку. А тут ти прямим текстом👍 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 1 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2023 4 хвилини тому, allanek сказав: Зазвичай я така категорична. Але сьогодні вирішила натяками про плитку. А тут ти прямим текстом👍 це я після бур"янів🤣 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Malchish Опубліковано: 1 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2023 26 минут назад, irina1969 сказал: але НЕГАЙНО приберить ці плитки !!! у Вас компостер не працює, а перетворився на смітник (( він має стояти на сирій землі..у Вас зараз не процес компостування,а процес гниття і ця високонцентрована жижа палить все навкруги...раніше садоводи робили "зелену бовтанку" з трави/кропиви, амбре там стояло мухи на підльоті дохли і її потім розводили 1:20, а у вас концентрація взагалі захмарна (( А я так старался с этим предесталом. эх... сделаю как вы написали. Загуглил запрос "как установить компостер" и первое что выдало: компостер устанавливается на ровную горизонтальную поверхность почвы; для лучшего проникновения микроорганизмов из почвы рекомендуется обеспечить максимально тесный контакт компостера с поверхностью грунта - для этого можно взрыхлить землю под компостером 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 1 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2023 8 хвилин тому, Malchish сказав: А я так старался с этим предесталом. эх... сделаю как вы написали. Загуглил запрос "как установить компостер" и первое что выдало: компостер устанавливается на ровную горизонтальную поверхность почвы; для лучшего проникновения микроорганизмов из почвы рекомендуется обеспечить максимально тесный контакт компостера с поверхностью грунта - для этого можно взрыхлить землю под компостером з часом я також зрозуміла, що треба читати інструкції🙃 на подіум можна поставити сміттевий бак і викидате те, що не можна в компостер, і буде у Вас файний хоздвір 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 1 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2023 18 хвилин тому, irina1969 сказав: треба читати інструкції🙃 Це моє улюблене- інструкції📚 Так, була поряд з "пепелацем" та сфотографувала, як виглядає компост, ще не готовий , але вже десь поряд з кондицією. Завдяки темі згадала, що давно не лила туди води, тож він сухіший, ніж зазвичай. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sigma_shig Опубліковано: 4 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2023 Один з головних факторів в компості це дощові черві. А вони приходять с землі. Плітку - прибрати. Я, коли тільки запускав, купив пару баночек червей на рибацькому ринку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 15 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 вересня 2023 19.03.2023 в 21:54, Oce@n сказав: А більше ні в кого немає пластикового, чи народ просто більше на форум не ходить? Я власник пластикового. Купували для органічних відходів з кухні. Раз встиг закинути шар трави. Але після того прийшли ландшафтники і зробили газон, який я ще не стриг, бо не зійшов достатньо. Тому повноцінного відгуку дати не можу. Ну хмара мошок там живе.) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Prof.Moriarti Опубліковано: 4 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 жовтня 2023 Маю пластиковий Graf THERMO-KING 400 л, лежить розібраний бо виколупати злежалий перегній через нижні дверки коли він спресований верхнім шаром - тупо неможливо. Вилами спиратись на стінки самого компостера щоб працювати ними як важелем - лячно, тонкі стінки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 5 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2023 В 01.09.2023 в 13:59, Malchish сказал: А я так старался с этим предесталом. эх... сделаю как вы написали. Загуглил запрос "как установить компостер" и первое что выдало: компостер устанавливается на ровную горизонтальную поверхность почвы; для лучшего проникновения микроорганизмов из почвы рекомендуется обеспечить максимально тесный контакт компостера с поверхностью грунта - для этого можно взрыхлить землю под компостером розсоли маринади туди не лийте. сіль вбиває рослини і компостні бактерії теж Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Volna~ Опубліковано: 22 серпня Поділитись Опубліковано: 22 серпня В 04.10.2023 в 08:53, Prof.Moriarti сказал: Маю пластиковий Graf THERMO-KING 400 л, лежить розібраний бо виколупати злежалий перегній через нижні дверки коли він спресований верхнім шаром - тупо неможливо. Вилами спиратись на стінки самого компостера щоб працювати ними як важелем - лячно, тонкі стінки. Є така тема , але штука непогана. Пристосувались наступним чином - коли вже повний і розумієте , що є що дістати , знімаєте не тільки нижні дверцята , а всю передню панель . Звісно зверху буде щось не перепрівше ( якщо у вас декілька компостерів , і цей «відпочивав» , то взагалі не проблема). І потім вже вилами виколупуєте все до дна , зручно і швидко , в процесі три стінки залишаються на місці і четверта стає потім назад як і не знімали . 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз