sim Опубліковано: 4 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2017 Здесь. www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=209382 наверное, не в той конфе задала вопрос. Хочу услышать ваше мнение, насколько актуальна сейчас глянцевая мебель, особенно в гостиной. Или это уже передиток прошлого? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
valerazaz Опубліковано: 10 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 10 лютого 2017 для меня актуальна ,вся мебель глянцевая правда не супер глянец так как на дереве это трудно достежымо современем усадка лака, и видна текстура тудностей в експлуатацыи нет ни какого касаемо фасадов дсп под глянец видел очень всё видно пальцы ,мелкие царапины довольно не практично. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kolomin Опубліковано: 27 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2017 Я люблю глянцевую классику, да и модерн глянцевый бывает очень хорош. Все зависит от дизайна помещения 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
starckad2010 Опубліковано: 28 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 28 лютого 2017 для меня актуальна ,вся мебель глянцевая правда не супер глянец так как на дереве это трудно достежымо современем усадка лака, и видна текстура тудностей в експлуатацыи нет ни какого касаемо фасадов дсп под глянец видел очень всё видно пальцы ,мелкие царапины довольно не практично. Вы действительно ходите глянцевые фасады? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
valerazaz Опубліковано: 28 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 28 лютого 2017 фасады только матовые или полуматовые,но в даный момент речь о мебели Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз