Lampik Опубліковано: 3 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2017 Добрый день! Просьба подсказать, удобно ли размещены помещения в бане. Проект включает и хозблок с отдельным входом. Заранее благодарна. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VOLVAS Опубліковано: 6 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 6 лютого 2017 Добрый день! Просьба подсказать, удобно ли размещены помещения в бане. Проект включает и хозблок с отдельным входом. [ATTACH]548951[/ATTACH] Заранее благодарна. Я бы поменял местами парилку и душевую. Парилка бы имела только одну стену с улицей. И двери бы в санузел были свободнее. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр с Донецка Опубліковано: 6 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 6 лютого 2017 удобно ли размещены помещения в бане. Как по мне, то удобно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sergi79 Опубліковано: 6 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 6 лютого 2017 Я для себе такий варінт планую. А у вашому мені подобається, що вхід в санвузол окремо. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lampik Опубліковано: 6 лютого 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 6 лютого 2017 Благодарю за ответы. Пока готовится проект бани, открыт вопрос с поском прораба с бригадой для постройки бани (газобетон)...если у кого-то есть толковые ребята, которых можете рекомендовать, то посоветуйте) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lampik Опубліковано: 11 лютого 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 11 лютого 2017 (змінено) Прошу прокомментировать проект бани.... Вопрос по размеру парной - не слишком большая? (для 4 человек) Змінено 11 лютого 2017 користувачем Lampik Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Zinder Опубліковано: 28 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 28 лютого 2017 Прошу прокомментировать проект бани.... Вопрос по размеру парной - не слишком большая? (для 4 человек) Бюджет считали уже хоть +-? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз