sah79 Опубліковано: 29 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 29 січня 2017 Продам мозаїку hydra mix bahamas .В наявності є 61 карта ціла, і десь 2—3 порізані на куски менше половини.Ціна 1000 грн. Можу підвезти в Києві по правому березі. Або новою поштою, інтаймом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LATINA.84 Опубліковано: 30 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 30 січня 2017 Продам мозаїку hydra mix bahamas .В наявності є 61 карта ціла, і десь 2—3 порізані на куски менше половини.Ціна 1000 грн. Можу підвезти в Києві по правому березі. Або новою поштою, інтаймом. Добрый день! А можно у Вас уточнить цвет и размер? Благодарю! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 30 січня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 30 січня 2017 Добрый день! А можно у Вас уточнить цвет и размер? Благодарю! Колір hydra mix bahamas ,в гуглі є картинки як виглядає.А розмір -кожна карта має 33х33 см. На один метр квадратний іде 9 карт ,тобто є десь 6 з хвостиком м2. ЗІ.Я пишу з телефону-не зручно вставляти фото і малюнки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 1 лютого 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 1 лютого 2017 Підніму 1000 грн за більш як 6 м2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз