arsenalstroy Опубліковано: 14 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2017 а как стекло крепится к металлу? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Piontkovskiy Опубліковано: 14 листопада 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2017 а как стекло крепится к металлу? 3M VHB 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
StNick Опубліковано: 14 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2017 3M VHB а артикул точный не скажете? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Piontkovskiy Опубліковано: 14 листопада 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2017 а артикул точный не скажете? Нет а зачем? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Maax Опубліковано: 1 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 2018 Такие вот табуреты. Профильная труба 50х25, ножка тоже труба, не знаю как называется. Такая псевдо кованая, из Эпицентра. Дуб 40х400х400мм. Внизу ножек тоже из Эпицентра. Лазурь махагон. Сварка полуавтоматом. Черная эмаль."]http://piccy.info/view3/12660583/d875cab680a36ac9f3b70c24660fe344/][/url] 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Maax Опубліковано: 1 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 2018 "]http://piccy.info/view3/12660706/300a9222b37968db5f26bbd17454415b/][/url] "]http://piccy.info/view3/12660717/a3e375d0847f1386819dd67350f35aac/][/url] Прошу прощения за два поста, не пойму как редактировать сообщения Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lempke313 Опубліковано: 19 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 19 листопада 2018 Долго не решался написать в этом разделе, но раз уж я всё делаю своими руками, то пора бы и похвастаться Около полугода назад, меня окончательно и бесповоротно зацепил "лофтовый стиль". Вот прям раз! И я ФАНАТ Первая моя работа - полностью металлический стол, включая столешницу: Понравилось, и зацепило ещё больше! Было принято решение двигаться дальше, и сделать интересную полку (стальной каркас с дубовыми полками, естественно, дуб под масло-воском (онли эко): Однозначно доволен! В планах обеденный стол и ещё много-много всего. Да, ещё делал стеллаж в стиле лофт, с сосновыми полками и крутяцким металлическим каркасом. фото добавлю, как только пойму, не зря ли я вообще создал эту тему Всем счастья! Очень стильно! У вас золотые руки! Восхищаюсь людьми с такой фантазией Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
denis-k Опубліковано: 28 січня Поділитись Опубліковано: 28 січня Сами сварили стеллаж в гардеробную. длина полок 2000, ширина 400 профиль трубы 60х30, высота конструкции 2500 по деньгам вышло примерно 4400грн 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 28 січня Поділитись Опубліковано: 28 січня 1 час назад, denis-k сказал: Сами сварили стеллаж в гардеробную. Чудово вийшло. Настінну систему не розглядали? Економить місце ще й на підлозі: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
denis-k Опубліковано: 28 січня Поділитись Опубліковано: 28 січня 2 минуты назад, 90BCO сказал: Настінну систему не розглядали? внешний вид не нравится, хлипкое, и по деньгам явно не дешевле плюс дырки и нагрузка на стену 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vinnie Опубліковано: 28 січня Поділитись Опубліковано: 28 січня 1 час назад, denis-k сказал: длина полок 2000, ширина 400 профиль трубы 60х30, высота конструкции 2500 по деньгам вышло примерно 4400грн кошторис трошки розгорнуто напишыть будь ласка, бо тут ближче до 14400 ніж до 4400 чи це робота тільки? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 28 січня Поділитись Опубліковано: 28 січня материалов на 4400. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
denis-k Опубліковано: 28 січня Поділитись Опубліковано: 28 січня 6 минут назад, vinnie сказал: кошторис трошки розгорнуто напишыть будь ласка профиль 60х30/2мм (новый) - 3 палки по 6 метров, 18 метров по 85 грн - 1530 грн (привез сам на крыше) уголок для перемычек 25х15 был БУшным купленным по цене металлолома (в некоторых местах были отверстия, но на конструктив это не влияло), там и 50 грн не было полки дсп 18 мм - лист 2228 грн (самый простой), но ушло слегка больше одного листа, + взяли за порезку и кромку 150грн - вышло помню примерно 2800 + 6 гаек, болтов, шайб для ножек, это копейки были чертеж, распил, сварка, покраска, монтаж сделали сами (кум сварил) диски у меня были, ушло всего 2 диска, электродов у меня всегда дофига лежит, краска осталась старая с забора даже если прибавить новые диски, зачистной, электроды, сверла, краску и некие мелкие расходы в виде электрики то всеровно меньше 5 тыс выходит, но не 14 ) это цена если сам делаешь, если заказать у сварщика на стороне то естественно ценник х2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 28 січня Поділитись Опубліковано: 28 січня 18 метров профиля 60*30 около 7ми метров профиль под полки не пойму какой. пусть 20*20 avmg.ua/metaloprokat/truby/truba-profilna/ т.е. на метал 2-2,5 т грн+краска дорогая гривень 300-500 доски - тут я не знаю ну а работа - тут два варианта - бесценно, если делаешь в удовольствие 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 28 січня Поділитись Опубліковано: 28 січня 7 минут назад, denis-k сказал: это цена если сам делаешь, если заказать у сварщика на стороне то естественно ценник х2 На работе шефу сварил стеллаж под аккумы - он мне заплатил столько же, сколько ушло на материалы. плюс еще краска и электроды остались 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 28 січня Поділитись Опубліковано: 28 січня вот я сыну стелаж сварил. профиль купил может на 1000 грн. полки - обрезки вагонки. краска-банка гривень 300. еще осталась 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 28 січня Поділитись Опубліковано: 28 січня 1 годину тому, denis-k сказав: внешний вид не нравится, хлипкое, и по деньгам явно не дешевле плюс дырки и нагрузка на стену Без сварки металлических секций между собой и надежного крепежа к стене у вас вьішла та же картина. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
denis-k Опубліковано: 28 січня Поділитись Опубліковано: 28 січня 8 минут назад, Фрай сказал: Без сварки металлических секций между собой и надежного крепежа к стене у вас вьішла та же картина. естественно, но я же не писал что секции не закреплены к стене, они закреплены (на фото желтые точки в торце профиля, выше и ниже), а между собой стягивают прикрученные полки, конструкция реально жесткая, я даже становился, норм. тот вариант полок выше требует отверстий значительно больше, и как никак нагрузка идет вся на стену, а в моем варианте нагрузка на полу, а крепеж только для жесткости и опрокидывания конструкции. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 28 січня Поділитись Опубліковано: 28 січня Та будет стоять, все зависит от равномерной нагрузки на полки и дополнительного бокового воздействия 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 28 січня Поділитись Опубліковано: 28 січня 1 година тому, denis-k сказав: тот вариант полок выше требует отверстий значительно больше, и как никак нагрузка идет вся на стену, Ні, нема там багато дірок. На стіну прикручуються направляючи, вздовж всієї довжини набиті отвори, в які вставляються кронштейни, на кронштейни вже кладуться полки, труби для вішаків, кошики та що завгодно Навантаження в кронштейнів різне, можна і 25 кг навантажити. 2м такої планки прикручуються в 2 містах. Планки можуть бути різної довжини, хоч 0,5 м. В мене схожа система трималась на звичайної імітації бруса, і трималась міцно, і сама система міцна. Лише здається, що вона "хлипкая". І що мені в таких системах подобається - вона збирається, як лего, змінились умови чи потрібно щось добавити, це легко робиться. 4 години тому, denis-k сказав: Сами сварили стеллаж в гардеробную. В вас чудовий стелаж вийшов. Якщо є час та натхнення, то чому собі відмовляти в задоволенні мати таку гарну річ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: В четвер в 15:25 Поділитись Опубліковано: В четвер в 15:25 И я "лофтом" поделюсь. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз