Олица Опубліковано: 2 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2010 :good::good:1,95 м. Попробуйте затерять такую шпалу в толпе....:D вот оно шо!!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерий Валентинович Опубліковано: 2 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2010 Всем привет! Всё пьянствуете? И волосками меряетесь?? :D Я всё строю, строю!!! Но Пираний своим размером меня сразил!!! Привет пропажа!!! Где была? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Олица Опубліковано: 2 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2010 всё мотаюсь,-то строю, то строюсь:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AmateurFF Опубліковано: 2 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2010 Всем привет! Всё пьянствуете? И волосками меряетесь?? :D Я всё строю, строю!!! ....: Всем привет! Что же ты там настроила? Где посмотреть? Может и мне такое надо..:beer: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 2 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2010 всё мотаюсь,-то строю, то строюсь:D Привет! Выманила таки?:D;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 2 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2010 Это я намекаю, на то, что, тебе либо, неизвестен его размер обуви, либо, размер... Размер обуви не известен Все остальное в норме:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 2 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2010 Я не прохожу по требуемым параметрам. Грудь, извиняюсь, не волосатая... "На его груди могучей, Три волоска казались кучей!" Не сильно то и хотелось!:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bora-b Опубліковано: 2 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2010 Не сильно то и хотелось!:D Та-а-а, расска-а-а-зы-вай!!! (мечтательно) Грудь в ракушках... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bora-b Опубліковано: 2 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2010 Размер обуви не известен Все остальное в норме:D Норма... Дык она у всех разная, как оказалось... Для кого-то, 95 см - норма! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Олица Опубліковано: 2 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2010 Норма... Дык она у всех разная, как оказалось... Для кого-то, 95 см - норма! + 1 мэтр! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 2 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2010 Норма... Дык она у всех разная, как оказалось... Для кого-то, 95 см - норма! Ну за всех говорить не буду, а меня устраивает Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bora-b Опубліковано: 2 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2010 Ну за всех говорить не буду, а меня утраивает Я так,,, чуть-чуть... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 2 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2010 Я так,,, чуть-чуть... А че так скромно? Не утраивает, а увеличивает в геометрической прогрессии Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 2 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2010 Всем пока! Светлых праздников! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bora-b Опубліковано: 2 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2010 Всем пока! Светлых праздников! А поговорить? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерий Валентинович Опубліковано: 2 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2010 Всем пока! Светлых праздников! И тебя с праздником!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bora-b Опубліковано: 2 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2010 И тебя с праздником!!! Валер, как ты думаешь, к чему, здесь бита? 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KUKUSHKA Опубліковано: 3 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2010 Какие симпатичные мужчины на нашей ветке Ку-ку )) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
321 Опубліковано: 3 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2010 Валер, как ты думаешь, к чему, здесь бита? Перефразируя Семеныча: Ой, где был я вчера Не найдешь днем с огнем Только помню Что кто -то был с битою.:D (Mars, Bora-b, Валей Валентинович, Мороз, 321) ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bora-b Опубліковано: 3 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2010 Какие симпатичные мужчины на нашей ветке Ку-ку )) Ну, наконц-то!!! Я ж тебе об этом, пол-года толкую!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nonstop Опубліковано: 6 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2010 С добрым утром! С прошедшими праздниками! И всем отличной недели! И отличного года до следующей Пасхи! ;) Праздник. Мент останавливает тачку. - Пили? - Hет. - Почему?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерий Валентинович Опубліковано: 6 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2010 Христос воскрес! Всех с праздником Пасхи! Ну, наконц-то!!! Я ж тебе об этом, пол-года толкую!!! А она всё сомневается. Сомнительная девушка! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nonstop Опубліковано: 6 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2010 А она всё сомневается. Сомнительная девушка! - Девушка, да отвлекитесь Вы от сомнений на конец! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nonstop Опубліковано: 6 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2010 Пасхальные картинки... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nonstop Опубліковано: 6 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2010 Не только яйца можно красить... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз