Soyka Опубліковано: 29 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2009 Теперь еще и Hot! Уж прям и не знаю, чем я рассчитываться буду! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tarasyk Опубліковано: 29 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2009 Уж прям и не знаю, чем я рассчитываться буду! тем чем и Кукушка перед мною! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерий Валентинович Опубліковано: 29 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2009 Что это Вас так понесло с стихами и расказами, начали пописывать на досуге? От пива все пописывают....... Независимо от пола и ориентации. Плакала береза, Хохотал крыжовник. Подрались за вишню, Клубника и шиповник. Матюкался тополь, Пела песни слива. Вот такая штука, Димедрол и пиво!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерий Валентинович Опубліковано: 29 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2009 тем чем и Кукушка перед мною! Ого!!!!!!!!!!!!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерий Валентинович Опубліковано: 29 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2009 AmateurFF получил водолазный сандалик!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KUKUSHKA Опубліковано: 29 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2009 Ого!!!!!!!!!!!!!! а что ОГО то? Всего то и попросил мою розовую кофточку, будет теперь с ней спать )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tarasyk Опубліковано: 29 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2009 а что ОГО то? Всего то и попросил меня всю в розовой кофточке, что б потом снять )) внес поправку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KUKUSHKA Опубліковано: 29 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2009 внес поправку нахал )) ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерий Валентинович Опубліковано: 29 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2009 а что ОГО то? Всего то и попросил мою розовую кофточку, будет теперь с ней спать )) Развела Тарасика? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KUKUSHKA Опубліковано: 29 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2009 Развела Тарасика? та не, он оказывается и не женат )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерий Валентинович Опубліковано: 29 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2009 нахал )) ) Тарас к Вам явно не ровно дышит! ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tarasyk Опубліковано: 29 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2009 нахал )) ) я подробности в даваться не буду, не переживай. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tarasyk Опубліковано: 29 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2009 Развела Тарасика? да, пока что на кофе. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KUKUSHKA Опубліковано: 29 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2009 Тарас к Вам явно не ровно дышит! ;) интересно с чего бы это ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерий Валентинович Опубліковано: 29 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2009 та не, он оказывается и не женат )) Таки добьется своего! Уважаю настойчивых! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KUKUSHKA Опубліковано: 29 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2009 я подробности в даваться не буду, не переживай. ага, ты меня еще попроси, чтоб я нашу переписку в личке опять на суд общественности не вынесла Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 29 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2009 а что ОГО то? Всего то и попросил мою розовую кофточку, будет теперь с ней спать )) Ой! Ну слава Богу! Пойду и я розовую кофточку искать! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерий Валентинович Опубліковано: 29 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2009 интересно с чего бы это ))) Ну дык.......! Тарас, ответте Лене в личку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tarasyk Опубліковано: 29 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2009 интересно с чего бы это ))) через розовую кофточку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KUKUSHKA Опубліковано: 29 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2009 Ой! Ну слава Богу! Пойду и я розовую кофточку искать! если не найдешь, я тебе одолжу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tarasyk Опубліковано: 29 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2009 если не найдешь, я тебе продам за 50$ внес поправку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерий Валентинович Опубліковано: 29 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2009 Ой! Ну слава Богу! Пойду и я розовую кофточку искать! Тебе розовый костюмчик больше к лицу!!! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KUKUSHKA Опубліковано: 29 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2009 А кто из нас кто по знаку зодиака? Давайте выложу юморной сексуальный гороскоп Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерий Валентинович Опубліковано: 29 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2009 А кто из нас кто по знаку зодиака? Давайте выложу юморной сексуальный гороскоп ТЕЛЕЦ!!!!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AmateurFF Опубліковано: 29 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2009 А кто из нас кто по знаку зодиака? Давайте выложу юморной сексуальный гороскоп У меня не отправляется, слишком мало букв, но всеравно выкладывай. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз