Tarasyk Опубліковано: 25 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2009 не нам, а ТЕБЕ ! Я просто должное отдаю..... Тебе тоже завидуют, поверь мне! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KUKUSHKA Опубліковано: 25 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2009 Тебе тоже завидуют, поверь мне! интересно кто??!?!? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tarasyk Опубліковано: 25 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2009 интересно кто??!?!? завидовала Сойка, это точно. но она моя сестра, я знаю что завидуют нам все и хотят тоже таких романтических отношений. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KUKUSHKA Опубліковано: 25 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2009 завидовала Сойка, это точно. но она моя сестра, я знаю что завидуют нам все и хотят тоже таких романтических отношений. Ха, романтика блин! То в парадняке на тебя подвешеного смотреть, потом скрывать мои "долги" перед мужем?! Какая то криминальная романтика блин! Я хочу спокойно состариться )))))))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 25 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2009 Может мы двойняшки еще! Ага! Однояйцевые! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tarasyk Опубліковано: 25 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2009 Ха, романтика блин! То в парадняке на тебя подвешеного смотреть, потом скрывать мои "долги" перед мужем?! Какая то криминальная романтика блин! Я хочу спокойно состариться )))))))) Еще рано крошка тебе седеть и внуков воспитывать! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tarasyk Опубліковано: 25 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2009 Ага! Однояйцевые! А я двох! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 25 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2009 Да шучу, что ж я сестре такое фуфло предлагаю, конечно нет! Выбирай сама! Выбрала! Тебе осталось только оплатить!;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KUKUSHKA Опубліковано: 25 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2009 Еще рано крошка тебе седеть и внуков воспитывать! главное потом дожить до них! Ну ладно, добивайся меня, я подумаю )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tarasyk Опубліковано: 25 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2009 главное потом дожить до них! Ну ладно, добивайся меня, я подумаю )) Что тут еще думать! Доживем не переживай, еще и общих поняньчим! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tarasyk Опубліковано: 25 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2009 Выбрала! Тебе осталось только оплатить!;) Любой каприз за твое лаве сеструха! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KUKUSHKA Опубліковано: 25 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2009 Что тут еще думать! Доживем не переживай, еще и общих поняньчим! Ну раз такие дальновидные планы, кидай мне в личку свое резюме с фотокарточкой! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 25 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2009 А я здох! :o:o:o:o:o Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 25 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2009 Любой каприз за твое love сеструха! Ты что! Кровосмешение опасно! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tarasyk Опубліковано: 25 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2009 Ну раз такие дальновидные планы, кидай мне в личку свое резюме с фотокарточкой! Зачем тебе фото, в темноте плохо расмотрела! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KUKUSHKA Опубліковано: 25 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2009 Зачем тебе фото, в темноте плохо расмотрела! ну да, все на ощупь! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 25 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2009 По-моему Кукушке и Тарасику пора уходить в личку! ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KUKUSHKA Опубліковано: 25 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2009 По-моему Кукушке и Тарасику пора уходить в личку! ;) Так не идет гад, я жду, жду........... Боится ))))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AmateurFF Опубліковано: 25 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2009 По-моему Кукушке и Тарасику пора уходить в личку! ;) Похоже:angel:. Где это ВВ, Дзол и др? Марсик не в счет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Darkdwarf Опубліковано: 25 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2009 нипонил... кто там куда в личку пошел!!!! смари, Тарасик, топор у мну острый... вон уже одному отччикал - его даже симиты в свое сообщество не приглашают - грят коротко сильно - не наш ты!!!! )))))))))))))))))) Кукулечка!! ау!!)))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KUKUSHKA Опубліковано: 25 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2009 нипонил... кто там куда в личку пошел!!!! смари, Тарасик, топор у мну острый... вон уже одному отччикал - его даже симиты в свое сообщество не приглашают - грят коротко сильно - не наш ты!!!! )))))))))))))))))) Кукулечка!! ау!!)))) Оооой! Сыыыынуля!!! Цем-цем! Дорогой! Как делишки? Чет похудел ты трошки! Низя так, мамочка тебя накормит Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 25 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2009 нипонил... кто там куда в личку пошел!!!! смари, Тарасик, топор у мну острый... вон уже одному отччикал - его даже симиты в свое сообщество не приглашают - грят коротко сильно - не наш ты!!!! )))))))))))))))))) Кукулечка!! ау!!)))) Сынок! Не мешай мамке личную жисть устраивать! Тебе папка только за мной велел присматривать! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 25 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2009 Похоже:angel:. Где это ВВ, Дзол и др? Марсик не в счет. ВВ - с Виагрой балуется, Дзол - уже добалывался! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 25 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2009 ну вот, осталось 3 страницы до рекорда, а они все в работу ударились! Невже ВОНА вже не працює? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 25 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2009 А мы и не заметили появления у Кукушки еще одного хоботка.;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз