Tarasyk Опубліковано: 25 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2009 Тарасик, ну Вам и сны снятся, однако. И как? Понравилось? Так нам обом понравилось, я понимаю ты не выспалась, поэтому так говориш. но вчера ты была на седьмом небе от удовольствия! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KUKUSHKA Опубліковано: 25 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2009 Так нам обом понравилось, я понимаю ты не выспалась, поэтому так говориш. но вчера ты была на седьмом небе от удовольствия! Леш, это ты чтоли? )))))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tarasyk Опубліковано: 25 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2009 Леш, это ты чтоли? )))))) Люди не осудите ее, просто ночь была очень бурной, она еще просто не отошла! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 25 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2009 Я опредилился, у тебя есть Я! Внесла поправки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KUKUSHKA Опубліковано: 25 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2009 Люди не осудите ее, просто ночь была очень бурной, она еще просто не отошла! угу, угу )) В любом случае, я рада, что уже минус одно желание )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tarasyk Опубліковано: 25 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2009 Внесла поправки вчера хотела меня скормить на ужин Марсу! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tarasyk Опубліковано: 25 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2009 угу, угу )) В любом случае, я не рада, что уже минус одно желание )) Может это войде в привичку, и это будет постоянным! внес поправку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 25 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2009 вчера хотела меня, а сегодня Марса! :lol: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KUKUSHKA Опубліковано: 25 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2009 внес поправку Что-то Вы сегодня какой то возбужденный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tarasyk Опубліковано: 25 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2009 да такими темпами 200 стр нам не сделать! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tarasyk Опубліковано: 25 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2009 Что-то я сегодня какая то возбужденная внес поправку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KUKUSHKA Опубліковано: 25 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2009 внес поправку. Я? Может быть ток из ДЗК, меня там так возбудили )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tarasyk Опубліковано: 25 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2009 Я? Конечно котик ты, меня вчера так возбудил )) внес поправку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 25 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2009 внес поправку Чорновіл, Тарасик, ти? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tarasyk Опубліковано: 25 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2009 Чорновіл, Тарасик, ти? ні не я! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 25 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2009 ні не я! Да не вбивайся ти так! Ну подумаєш - депутат! Ну й що з того! З ким не буває!;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tarasyk Опубліковано: 25 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2009 Да не вбивайся ти так! Ну подумаєш - депутат! Ну й що з того! З ким не буває!;) Да я був би геть не проти їздити на 600 мерсі, жити в Козині та мати пару заводиків! та ніфіга при цьому не робити! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KUKUSHKA Опубліковано: 25 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2009 Чорновіл, Тарасик, ти? А может и не Тарасик он вовсе.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tarasyk Опубліковано: 25 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2009 А может и не Тарасик он вовсе.... Для тебя можно просто, котик! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KUKUSHKA Опубліковано: 25 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2009 Для тебя можно просто, котик! лучше зайчик, котик у меня уже есть Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KUKUSHKA Опубліковано: 25 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2009 Кстати, зайчик, скок тебе лет? Совершеннолетний хоть? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tarasyk Опубліковано: 25 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2009 Кстати, зайчик, скок тебе лет? Совершеннолетний хоть? конечно да .8-) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 25 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2009 Да я був би геть не проти їздити на 600 мерсі, жити в Козині та мати пару заводиків! та ніфіга при цьому не робити! Так ти і так нічого не робиш! Працює - ВОНА! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 25 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2009 Для тебя можно просто, котик! Брат?:shock: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KUKUSHKA Опубліковано: 25 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2009 конечно да .8-) А сегодня ПЯТИНЦО! ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз