Tarasyk Опубліковано: 24 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2009 подправила )) Вы не жадина, вы подпрвлялка! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KUKUSHKA Опубліковано: 24 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2009 Вы не жадина, вы подпрвлялка! Я просто спортсменка, комсомолка и красавица ))))) а, еще скромная )) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tarasyk Опубліковано: 24 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2009 Я просто спортсменка, комсомолка и красавица ))))) а, еще скромная )) Ко мне приставали с такими нескромными предложениями "скромница". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KUKUSHKA Опубліковано: 24 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2009 Ко мне приставали с такими нескромными предложениями "скромница". ну зачем же выносить наши маленькие секретики на суд общественности? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tarasyk Опубліковано: 24 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2009 ну зачем же выносить наши маленькие секретики на суд общественности? а я и не выношу, я ж подробностей не разписал еще! посмотрю как вы будете себя вести! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KUKUSHKA Опубліковано: 24 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2009 а я и не выношу, я ж подробностей не разписал еще! посмотрю как вы будете себя вести! шантаж! Ладно, так и быть, выполню ваши три желания. Загадывайте! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AmateurFF Опубліковано: 24 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2009 Вот посмотрите! Они идут, как говорят, ноздря в ноздрю: Tarasyk - 703 KUKUSHKA -705. Она обходит его на две этих, как их.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tarasyk Опубліковано: 24 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2009 шантаж! Ладно, так и быть, выполню ваши три желания. Загадывайте! Я подумаю над этим. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tarasyk Опубліковано: 24 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2009 Вот посмотрите! Они идут, как говорят, ноздря в ноздрю: Tarasyk - 703 KUKUSHKA -705. Она обходит его на две этих, как их.... мы идем лоб ко лбу, а не ноздря в ноздрю! Мы почти эдиное целое! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KUKUSHKA Опубліковано: 24 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2009 Я подумаю над этим. только не долго, а то я могу передумать Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tarasyk Опубліковано: 24 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2009 Я просто спортсменка, комсомолка и красавица ))))) а, еще фантазерка )) внес поправку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 24 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2009 а я и не выношу, я ж подробностей не разписал еще! посмотрю как вы будете себя вести! Она плохая девочка! Рассказывай! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KUKUSHKA Опубліковано: 24 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2009 внес поправку фантазерка тоже! Но это дополнительный бонус только для особо приближенных Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tarasyk Опубліковано: 24 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2009 только не долго, а то мне уж очень - очень хочется посмотреть на твоего хоботка внес поправку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tarasyk Опубліковано: 24 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2009 фантазерка тоже! Но это дополнительный бонус только для особо приближенных тоесть для меня! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 24 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2009 мы идем лоб ко лбу, а не ноздря в ноздрю! Мы почти эдиное целое! Ну вот одновременно 706!:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tarasyk Опубліковано: 24 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2009 Она плохая девочка! Рассказывай! очень, очень. оочень плохая! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KUKUSHKA Опубліковано: 24 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2009 очень, очень. оочень плохая! я смотрю вас это заводит )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tarasyk Опубліковано: 24 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2009 Ну вот одновременно 706!:D Мы просто пишем с одного компа, поэтому одновпеменно, практически все так у нас получается! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tarasyk Опубліковано: 24 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2009 я смотрю на вас и меня это заводит )) внес поправку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KUKUSHKA Опубліковано: 24 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2009 внес поправку скромная поправка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 24 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2009 Мы просто пишем с одного компа, поэтому одновпеменно, практически все так у нас получается! Молодцы! Я рада за вас! Все одновременно!;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 24 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2009 очень, очень. оочень плохая! Тогда общественность требует подробностей! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KUKUSHKA Опубліковано: 24 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2009 Молодцы! Я рада за вас! Все одновременно!;) ну я, как настоящая женщина, даю ему пару шагов форы... ведь мужчины так любят чувствовать себя первыми ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tarasyk Опубліковано: 24 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2009 Молодцы! Я рада за вас! Все одновременно!;) стараемся! очень стараемся! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз