anabioz Опубліковано: 28 листопада Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2 години тому, Фрай сказав: Ну, ви ж розумієте, що я не стану отримувати те, що мені не належить. Крім того, під час дзвінка на кол-центр я їм про це сказав, що ще від мене потрібно? Хз Так я вже казав, отримайте, там є отримувач і його домашня адреса, яку він зазначив на аліекспресі. Відправте укрпоштою і в посилку вкладіть лист-поздоровлення з Миколайчиком, щоб отримувач замінив телефон на аліекспресі. Можете зробите добру справу ) З аліекспреса нічого кримінального не прийде ) Тим паче, за доставку вже сплачено 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 28 листопада Поділитись Опубліковано: 28 листопада (змінено) 1 година тому, anabioz сказав: З аліекспреса нічого кримінального не прийде Та легко. Ось почитайте вирок суду. youcontrol.com.ua/catalog/court-document/58107751/ Якщо силовики захочуть по якійсь причині Вас покошмарити то це один зі способів. Змінено 28 листопада користувачем Dmode 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 28 листопада Поділитись Опубліковано: 28 листопада (змінено) 40 хвилин тому, Dmode сказав: Та легко. Ось почитайте вирок суду. youcontrol.com.ua/catalog/court-document/58107751/ Якщо силовики захочуть по якійсь причині Вас покошмарити то це один зі способів. В И Р І Ш І В: ОСОБА_1 визнати невинуватим у пред'явленому обвинуваченні за ч.1 ст.359 КК України та виправдати. Це було ще в 201х роках, коли тільки внесли зміни в КК, я вже давно не чув, щоб за камери і якісь трекери когось засуджували. А якщо когось і захочуть "покошмарити", то повірте, без поштового відправлення є способи куди легше - підкинути кулі, гранти та інше. P.S. Варіант, що когось і "покошмарять" я не відкидаю на 100% Змінено 28 листопада користувачем anabioz 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 28 листопада Поділитись Опубліковано: 28 листопада (змінено) Самое фиговое, что человек не знает, что ему пришла посылка, она валяется, потом за хранение насчитывать будут. Тут либо забрать и переправить или найти как то получателя по имени фамилии, может где-то в интернете проскакивает какой контакт Змінено 28 листопада користувачем ЯД Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 28 листопада Поділитись Опубліковано: 28 листопада 6 хвилин тому, ЯД сказав: Самое фиговое, что человек не знает, что ему пришла посылка, она валяется, потом за хранение насчитывать будут. Запит на відправника - нема відповіді - утилізація - гроші отримувач через діспут не отримає Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nosatiy Опубліковано: 29 листопада Поділитись Опубліковано: 29 листопада В 20.04.2021 в 10:06, Телесистемы сказал: Финансовыми моментами олх доставки занимается партнер олх имеющее фин лицензию итп у меня был случай когда по олх доставке у меня в профиле была забита карта у которой закончился срок действия. я вбил новую, а струю удалить было невозможно. в итоге - покупатель забрал мой товар , а деньги мне не пришли, ни через час, ни через день. очень больших трудов мне тогда стоило сконтактировать с олх - у них не было ни горячей линии, ни вообще контактного телефона. только электронная форма, на которую не отвечали. все таки удалось связаться и меня сконтактировали с их финпартнером. так и получилось, как и следовало ожидать - средства отправили на старую карту. но вопрос решили быстро и корректно. может так было, сейчас деньги приходят, т.к. номер карты меняется а IBAN нет. У отсталых банков бывают проблемы, но тогда в приложении обновляешь данные карты и все дела. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovova Опубліковано: 29 листопада Поділитись Опубліковано: 29 листопада В моно можно поменять карту. а её номер оставить прежний. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 30 листопада Поділитись Опубліковано: 30 листопада 11 годин тому, vovova сказав: В моно можно поменять карту. а её номер оставить прежний. Не завжди моно. Зараз вони всіх переводять на visa, і якщо була Mastercard, то номер змінять Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 30 листопада Поділитись Опубліковано: 30 листопада (змінено) Отже по темі розібрався, звʼязався з адвокаткою, вона за кордоном, просила допомогти, але випадково натрапив на адекватну операторку міст і все стало на свої місця. Є ще одна особа з такими ж даними, вона вже отримувала посилки у Хмельницькому, а цю посилку міст привʼязав чомусь до номера телефону, звісно, що мого тому і вийшов Печерськ. А як я вже писав мені прийшла ще посилка на укрпошту у Хмельницький то пазл склався, справжній адресат мешкає саме там. Отже мої побоювання на рахунок розводу розсіялись і слава богу, бо реально можно отримати добрячий гімор з таким «сюрпризом». Дякую всім, хто допомагав розібратись. Змінено 30 листопада користувачем Фрай 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз