Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Мошенники по телефону (ОЛХ, банк. карты, разводы)

пуля

Рекомендовані повідомлення

2 години тому, Фрай сказав:

Ну, ви ж розумієте, що я не стану отримувати те, що мені не належить.

Крім того, під час дзвінка на кол-центр я їм про це сказав, що ще від мене потрібно? Хз

Так я вже казав, отримайте, там є отримувач і його домашня адреса, яку він зазначив на аліекспресі. Відправте укрпоштою і в посилку вкладіть лист-поздоровлення з Миколайчиком, щоб отримувач замінив телефон на аліекспресі. Можете зробите добру справу )

З аліекспреса нічого кримінального не прийде ) Тим паче, за доставку вже сплачено

• Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 година тому, anabioz сказав:

З аліекспреса нічого кримінального не прийде

Та легко. Ось почитайте вирок суду. 

youcontrol.com.ua/catalog/court-document/58107751/

Якщо силовики захочуть по якійсь причині Вас покошмарити то це один зі способів.

Змінено користувачем Dmode
  • Лайк 1
Посилання на коментар

40 хвилин тому, Dmode сказав:

Та легко. Ось почитайте вирок суду. 

youcontrol.com.ua/catalog/court-document/58107751/

Якщо силовики захочуть по якійсь причині Вас покошмарити то це один зі способів.

В И Р І Ш І В:

ОСОБА_1 визнати невинуватим у пред'явленому обвинуваченні за ч.1 ст.359 КК України та виправдати.

Це було ще в 201х роках, коли тільки внесли зміни в КК, я вже давно не чув, щоб за камери і якісь трекери когось засуджували. 

А якщо когось і захочуть "покошмарити", то повірте, без поштового відправлення є способи куди легше - підкинути кулі, гранти та інше.

P.S. Варіант, що когось і "покошмарять" я не відкидаю на 100%

Змінено користувачем anabioz
  • Лайк 1
Посилання на коментар

Самое фиговое, что человек не знает, что ему пришла посылка, она валяется, потом за хранение насчитывать будут.

Тут либо забрать и переправить или найти как то получателя по имени фамилии, может где-то в интернете проскакивает какой контакт 

Змінено користувачем ЯД
Посилання на коментар

6 хвилин тому, ЯД сказав:

Самое фиговое, что человек не знает, что ему пришла посылка, она валяется, потом за хранение насчитывать будут.

Запит на відправника - нема відповіді - утилізація - гроші отримувач через діспут не отримає

Посилання на коментар

В 20.04.2021 в 10:06, Телесистемы сказал:

Финансовыми моментами олх доставки занимается партнер олх имеющее фин лицензию итп

у меня был случай когда по олх доставке у меня в профиле была забита карта у которой закончился срок действия. я вбил новую, а струю удалить было невозможно. в итоге - покупатель забрал мой товар , а деньги мне не пришли, ни через час, ни через день.

очень больших трудов мне тогда стоило сконтактировать с олх - у них не было ни горячей линии, ни вообще контактного телефона. только электронная форма, на которую не отвечали.

все таки удалось связаться и меня сконтактировали с их финпартнером.

так и получилось, как и следовало ожидать - средства отправили на старую карту. но вопрос решили быстро и корректно.

может так было, сейчас деньги приходят, т.к. номер карты меняется а IBAN нет. У отсталых банков бывают проблемы, но тогда в приложении обновляешь данные карты и все дела.

Посилання на коментар

11 годин тому, vovova сказав:

В моно можно поменять карту. а её номер оставить прежний.

Не завжди моно. Зараз вони всіх переводять на visa, і якщо була Mastercard, то номер змінять

Посилання на коментар

Отже по темі розібрався, звʼязався з адвокаткою, вона за кордоном, просила допомогти, але випадково натрапив на адекватну операторку міст і все стало на свої місця.

Є ще одна особа з такими ж даними, вона вже отримувала посилки у Хмельницькому, а цю посилку міст привʼязав чомусь до номера телефону, звісно, що мого тому і вийшов Печерськ.

А як я вже писав мені прийшла ще посилка на укрпошту у Хмельницький то пазл склався, справжній адресат мешкає саме там.

Отже мої побоювання на рахунок розводу розсіялись і слава богу, бо реально можно отримати добрячий гімор з таким «сюрпризом».

Дякую всім, хто допомагав розібратись. 

Змінено користувачем Фрай
  • Лайк 3
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...