elektrikkiev24 Опубліковано: 5 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 5 січня 2017 Кто посоветует где брать саженцы ? хочу купить клубнику, черешню, яблука. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Габузино Опубліковано: 6 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 6 січня 2017 З наступаючим Різдвом пане! Питання трохи неоднозначне, але, якщо Ви в Києві сам собі пан, то в бот сад ім Фоміна має агронома співробітника пана Гуцула Миколая Олексійовича тел 096 416 13 25 У нього стільки всього, що Вам вистачить. Але все в 3 л контейнерах. Клубніка купується весною на виставках - ярмарках у одного професора в цій справі "Зелений ярмарок".Перший буде в цьому місяці, мабуть в Українському домі - в інтернеті є реклама - знайдете Коваленка - це теж неординарна людина по насінню. Є ще унікум Духов Doohoff насіння поштою - у цих дядьків брав ексклюзив багато років. Подивіться в інтернеті Ямс, діоскорею та батат, а я відкриваю нову тему - щасливого Різдва! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
elektrikkiev24 Опубліковано: 9 січня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 9 січня 2017 З наступаючим Різдвом пане! Питання трохи неоднозначне, але, якщо Ви в Києві сам собі пан, то в бот сад ім Фоміна має агронома співробітника пана Гуцула Миколая Олексійовича тел 096 416 13 25 У нього стільки всього, що Вам вистачить. Але все в 3 л контейнерах. Клубніка купується весною на виставках - ярмарках у одного професора в цій справі "Зелений ярмарок".Перший буде в цьому місяці, мабуть в Українському домі - в інтернеті є реклама - знайдете Коваленка - це теж неординарна людина по насінню. Є ще унікум Духов Doohoff насіння поштою - у цих дядьків брав ексклюзив багато років. Подивіться в інтернеті Ямс, діоскорею та батат, а я відкриваю нову тему - щасливого Різдва! Спасибо за информацию Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз