vadimv Опубліковано: 8 жовтня 2021 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2021 (змінено) 8 годин тому, felixx сказав: хайлендер мне нравился, в принципе, вот ради него, возможно, и подумал бы повозиться. Нахиба с ним возиться, если можно пойти и купить его в салоне. Тут жеж наконец уже дошло до народа, что возиться есть смысл только с тем, что у нас не продается. Ну там всякие камаро с сильверадами. Типа почувствуй себя реднеком. Осталось только надеть ковбойскую шляпу, а пассажирам платками носы завязать, чтобы от запаха не стошнило. Змінено 8 жовтня 2021 користувачем vadimv 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей_84 Опубліковано: 8 жовтня 2021 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2021 (змінено) 3 часа назад, vadimv сказал: Ви просто особисто і значний час не їздили на новому авто з салону, а потім не пересаджувалися назад на старе. ) А тут не вгадали... Я 8 років і 170 тисяч їздив на авто з салону... Тому на відміну від вас знаю "вкус обеих видов устриц" Правда купив я його на емоціях, нова модель, червона, для того часу шикарний дизайн , запала в душу і все... Змінено 8 жовтня 2021 користувачем Сергей_84 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 8 жовтня 2021 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2021 10 часов назад, felixx сказал: Ну, смотря что считается нормальным и комфортным авто, у нас есть несколько свежих ауди, на которых приходится много перемещаться по работе, до этого был хайлендер, который мне нравился больше - это считается нормальными авто? Ауди типа ж даже премиум, но я даже представить не могу себе обстоятельств, которые бы меня сподвигли возиться с такой битой машиной чтоб ею обладать. Ну это вот из последнего, с чем сравниваю унитазик. Да, хайлендер мне нравился, в принципе, вот ради него, возможно, и подумал бы повозиться. Тут еще прикол вот в чем, любит ли человек авто, в принципе, или нет. Я не очень, мало того, я и езду в четырехколесных не сильно-то люблю, предпочитаю и вовсе с водителем ездить или супругу за руль сажать, а последнее четырехколесное, что мне понравилось и меня впечатлило и даже на некоторое время лишило покоя - это Maverick X3 на подвеске смарт шокс, а остальное - ну такое, возилка да и все. Значит вам для осознания картины нужно на Жузуки СХ4 НЕВ поездить и вот тогда вы поймете масштаб ущербности этого пипелаца😂. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 жовтня 2021 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2021 1 хвилину тому, Сергей_84 сказав: А тут не вгадали... Я 8 років і 170 тисяч їздив на авто з салону... Там смайлік був 1 хвилину тому, Сергей_84 сказав: Тому на відміну від вас знаю "вкус обеих видов устриц" От на битках правда не їздив ....поки Тобто на битках не їздили, але їхній вкус і запах знаєте. No commets, як кажуть... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 8 жовтня 2021 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2021 3 часа назад, vadimv сказал: Ви просто особисто і значний час не їздили на новому авто з салону, а потім не пересаджувалися назад на старе. ) Вадим ваше ведро из салона даже сравнивать нельзя с той Ауди с пробегом за 200 тысяч на котором Сергей ездит, потому что у него машина, а у вас корчь😹 он был корчем еще в салоне а сейчас после вашей эксплуатации с котелками и остальным вообще корчинушка). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей_84 Опубліковано: 8 жовтня 2021 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2021 Только что, vadimv сказал: Там смайлік був Тобто на битках не їздили, але їхній вкус і запах знаєте. No commets, як кажуть... Я про смак бу авто в порівнянні з новим...для вас же будь-яке бу -це катастрофа.. навіть якщо його нігери не проперділи.. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 8 жовтня 2021 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2021 Он сам для себя катастрофа, просто не знает как в этом признаться😂, вы кстати нам штуку эту для связи с блоком управления ТН когда привезете🙂??? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 жовтня 2021 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2021 (змінено) 11 хвилин тому, Сергей_84 сказав: Правда купив я його на емоціях, нова модель, червона, для того часу шикарний дизайн , запала в душу і все... Когось це мені нагадує, мабуть мою дружину... Змінено 8 жовтня 2021 користувачем vadimv 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 жовтня 2021 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2021 (змінено) 4 години тому, Сергей_84 сказав: Я про смак бу авто в порівнянні з новим... Було колись таке - поїздив пару тижнів на новому, потім пересів на старе (відганяв на продаж) - аж на сльозу пробило, це ж як з нових штіблет перевзутися у старі розтоптані. 4 години тому, Сергей_84 сказав: для вас же будь-яке бу -це катастрофа Для мене бу не має сенсу, якщо достатньо грошей на нове. Тобто ніякої катастрофи. Змінено 8 жовтня 2021 користувачем vadimv 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей_84 Опубліковано: 8 жовтня 2021 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2021 Краще старі розтоптані комфортні капці якісного бренду ніж нове лайно ноунейм, дубове, тісне і натираюче мозолі. І до речі взуття для порівняння не доречне, бо це товар широкого вжитку, який при купівлі одразу повністю втрачає свою вартість на відміну від авто. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
felixx Опубліковано: 8 жовтня 2021 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2021 3 часа назад, vadimv сказал: Нахиба с ним возиться, если можно пойти и купить его в салоне. Тут жеж наконец уже дошло до народа, что возиться есть смысл только с тем, что у нас не продается. Ну, как минимум, потому, что мне ради новой такой нужно будет от многого отказаться и слишком много напрягаться, а ради жоповозки я на такое пойтить не готов, к тому же, жизнь сейчас обустраиваю так, что передвижение на авто минимизировано по максимуму, надеюсь, в скором времени это будет вообще чисто вопрос выезда на отдых и развлечения и продукты, ну чисто авто выходного дня, без других авто. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 8 жовтня 2021 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2021 17 минут назад, vadimv сказал: Для мене бу на має сенсу, якщо достатньо грошей на нове. Тобто ніякої катастрофи. Забыли дописать, что на новое но ущербное от создания производителем😂, та в принципе как и все что у вас нито от непосильных продаж наследной недвижимости. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 8 жовтня 2021 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2021 Только что, felixx сказал: Ну, как минимум, потому, что мне ради новой такой нужно будет от многого отказаться и слишком много напрягаться, а ради жоповозки я на такое пойтить не готов, к тому же, жизнь сейчас обустраиваю так, что передвижение на авто минимизировано по максимуму, надеюсь, в скором времени это будет вообще чисто вопрос выезда на отдых и развлечения и продукты, ну чисто авто выходного дня, без других авто. Так надо Жузуки СХ4 купить или Дустер, зато новый в салоне, ни его что в подарок кепка идет "я лошара" зато муха не сидела🤣. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей_84 Опубліковано: 8 жовтня 2021 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2021 (змінено) 26 минут назад, vadimv сказал: Для мене бу на має сенсу, якщо достатньо грошей на нове. Тобто ніякої катастрофи. Памятаю як в 2011 році після купівлі нового вважав людей на бу лохами, а себе дартаняном. Але знижку мені можна було зробити на вік, ще 20-літній пацан Зараз мислиш іншими категоріями і волієш зайву 20-30-ку покласти в тумбочку, а не віднести в салон Якщо по простому, то я зараз можу без особливої шкоди для гаманця купити новим те авто, на якому їжджу, але не бачу вагомих аргументів для цього окрім емоціональної складової. Та й оточуючим же не навісиш планшетку:" я купив його новим!" Змінено 8 жовтня 2021 користувачем Сергей_84 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
felixx Опубліковано: 8 жовтня 2021 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2021 1 минуту назад, seksinika сказал: Так надо Жузуки СХ4 купить или Дустер, зато новый в салоне, ни его что в подарок кепка идет "я лошара" зато муха не сидела🤣. Так я так и делаю, но кепку не дарят, собаки, даже не знаю, что более унизительно в этой ситуации, когда ее дарят или когда ее не дарят. В любом случае, чувствуется какая-то напряженность по этому вопросу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 жовтня 2021 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2021 (змінено) 2 години тому, Сергей_84 сказав: Краще старі розтоптані комфортні капці якісного бренду Особливо з ноги негра і особливо порвані 2 години тому, Сергей_84 сказав: І до речі взуття для порівняння не доречне, бо це товар широкого вжитку, який при купівлі одразу повністю втрачає свою вартість на відміну від авто. Про авто те ж саме кажуть. Мовляв виїхав з салона - і воно відразу стало старим. Змінено 8 жовтня 2021 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 жовтня 2021 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2021 (змінено) 3 години тому, felixx сказав: мне ради новой такой нужно будет от многого отказаться и слишком много напрягаться Значит не так уж сильно она вам и нравится. Змінено 8 жовтня 2021 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 жовтня 2021 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2021 (змінено) 1 година тому, Сергей_84 сказав: я зараз можу без особливої шкоди для гаманця купити новим те авто, на якому їжджу, але не бачу вагомих аргументів для цього окрім емоціональної складової Та звісно ж - ресурс агрегатів, стан підвіски, подушок безпеки та накопичення пилу всередині салону і систем вентиляції - це ж суто "емоційна складова", ага. Змінено 8 жовтня 2021 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 8 жовтня 2021 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2021 2 часа назад, felixx сказал: Так я так и делаю, но кепку не дарят, собаки, даже не знаю, что более унизительно в этой ситуации, когда ее дарят или когда ее не дарят. В любом случае, чувствуется какая-то напряженность по этому вопросу. При покупке Жузуки после Аутлендера кепки не дарят потому как понимают что у покупателя пошло что то не так их после тем дают кто после покупки в салоне Рапида опять такое же "Г" в салоне покупает😂. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 8 жовтня 2021 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2021 1 час назад, vadimv сказал: Та звісно ж - ресурс агрегатів, стан підвіски, подушок безпеки та накопичення пилу всередині салону і систем вентиляції - це ж суто "емоційна складова", ага. Что бы пыль не собирать нужно салонный фильтр иметь и климат а не кондиционер с открытыми окнами на грунтовом подъезде к своему вигваму😂, но об этом Вадим вам понятно неизвестно ибо вы приверженец купить дешевый ущербный унитаз, построить подобие дома на дачном участке без дороги, купить "частный кабинет(глубокой задумчивости)" у непонятного застройщика в при гаражном кооперативе и радоваться тому что на третьем году уже таки что то с фасадом начали делать😂, все это от того что вы не можете не собирать все ущербное вокруг себя, но при этом чего там еще выписывать пытаетесь). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей_84 Опубліковано: 8 жовтня 2021 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2021 3 часа назад, Kirill_Dnepr сказал: Зависит от круга общения. Если там все на б/у битках, и подстебывают: а чувак, ну ты лошара, я себе такуж взяв, а то высрав 20-30 ку, то так и будет. Якесь жлобське коло спілкування 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей_84 Опубліковано: 8 жовтня 2021 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2021 2 часа назад, vadimv сказал: Про авто те ж саме кажуть. Мовляв виїхав з салона - і воно відразу стало старим. Авто не втрачає 100% вартості. А от капці 3 рази вдягнув і вважай, що вони з тобою назавжди... Ви б ще труси до прикладу взяли... і ліфчики.. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 жовтня 2021 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2021 1 хвилину тому, Сергей_84 сказав: Авто не втрачає 100% вартості. А от капці 3 рази вдягнув і вважай, що вони з тобою назавжди... Ви б ще труси до прикладу взяли... і ліфчики.. Пелелічені речі теж не втрачають 100% вартості - щось жеж вони коштують у секонді. Тут якась дамочка якраз писала, що там кращі речі, ніж на барабашці. Мабуть з власного досвіду. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей_84 Опубліковано: 8 жовтня 2021 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2021 1 минуту назад, Kirill_Dnepr сказал: Как вы лихо приложили людей на форуме 😂 Контекст був зовсім іншим. Просто ви не зрозуміли. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 8 жовтня 2021 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2021 5 минут назад, vadimv сказал: Пелелічені речі теж не втрачають 100% вартості - щось жеж вони коштують у секонді. Тут якась дамочка якраз писала, що там кращі речі, ніж на барабашці. Мабуть з власного досвіду. Есть у меня знакомые, не чиновники или судьи, из бизнеса, скажем так. Без преувеличения - долларовые миллионеры, а часть новых вещей покупают на секонде. И больными на голову назвать их не могу. Наверное кто как хочет, так и распоряжается своими деньгами. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз