Sopa Опубліковано: 1 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2009 Подскажите, чем лучше штукатурить газосиликат? Криволинейность стен до 1 см. Я так думаю.))) Гипсовая штукатурка, цементно-известковая, силикатная, шпаклёвка, гипсокартон. Что предпочесть, и почему? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
t34 Опубліковано: 1 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2009 со стороны фасада или внутри-это две большие разницы. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sopa Опубліковано: 2 вересня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2009 (змінено) ... Гипсовая штукатурка, цементно-известковая, силикатная, шпаклёвка, гипсокартон. Забыл уточнить, что конечно же внутри. И это надо сделать в доме 240м2 Змінено 2 вересня 2009 користувачем Sopa Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sopa Опубліковано: 2 вересня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2009 В Днепре все заняты, или просто нет спецов? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tarasyk Опубліковано: 3 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 3 вересня 2009 Подскажите, чем лучше штукатурить газосиликат? Криволинейность стен до 1 см. Я так думаю.))) Гипсовая штукатурка, цементно-известковая, силикатная, шпаклёвка, гипсокартон. Что предпочесть, и почему? Цементно известковая штукатурка неплохой вариант для стен из ячеистого бетона, улутшает эксплуатацирные свойства. Подходит как для внутриних, так и наружных работ. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sopa Опубліковано: 3 вересня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 3 вересня 2009 рекомендую гипсовую мп 75.быстро,качественно. В Днепропетровске? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз