win Опубліковано: 16 грудня 2016 Поділитись Опубліковано: 16 грудня 2016 (змінено) Добрый день форумчане Поделитесь пожалуйста контактами людей с которыми работали по лестницам хотим деревянную... Может кто то поделиться контактами тех людей с кем работали и остались довольны Не лишним будет и фото творений, которые создали мастера! Змінено 16 грудня 2016 користувачем win Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shodyveletyk Опубліковано: 19 грудня 2016 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2016 Для начала напишите размеры вашого помещения под лестницу , выложите фото того что вам нравиться , после чего уже можно будет вам предложить той или иной вариант. З ув. Иван 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MishaKolomya Опубліковано: 23 грудня 2016 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2016 Сходи дубові любої складності Вам можуть зробити хлопці з Коломиї. Настільки я знаю вони працюють по Україні. На фото мої сходи. Їхня робота. Решту робіт на сайті impuls-c.com 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
win Опубліковано: 26 грудня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 26 грудня 2016 Для начала напишите размеры вашого помещения под лестницу , выложите фото того что вам нравиться , после чего уже можно будет вам предложить той или иной вариант. З ув. Иван Можете дать контакт я всю информацию вам вышлю на почту Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Natalie22 Опубліковано: 15 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 15 березня 2017 Сходи дубові любої складності Вам можуть зробити хлопці з Коломиї. Настільки я знаю вони працюють по Україні. На фото мої сходи. Їхня робота. Решту робіт на сайті impuls-c.com Дайте будь ласка контакти майстрів,бо їхній сайт наразі не працює( Дякую! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MishaKolomya Опубліковано: 22 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 22 березня 2017 Дайте будь ласка контакти майстрів,бо їхній сайт наразі не працює( Дякую! Сайт працює, просто треба ввести руками impuls-c.com 0504332398 - Тарас 0986404485 -------------------- 0979353561 - Василь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
valerazaz Опубліковано: 22 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 22 березня 2017 Добрый день форумчане Поделитесь пожалуйста контактами людей с которыми работали по лестницам хотим деревянную... Может кто то поделиться контактами тех людей с кем работали и остались довольны Не лишним будет и фото творений, которые создали мастера! обращайтесь все данные в подписи Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Natalie22 Опубліковано: 27 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2017 Сайт працює, просто треба ввести руками impuls-c.com 0504332398 - Тарас 0986404485 -------------------- 0979353561 - Василь Дякую за контакти! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз