sly Опубліковано: 10 серпня Поділитись Опубліковано: 10 серпня А оце в нас дощ пройшов 18 годин тому. Це агромолокно ще не застелене, просто лежить. Вода в ньому стоїть, нікуди не поділася Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 10 серпня Поділитись Опубліковано: 10 серпня Мені здається, чи воно металевий блиск? Те, що одна сторона трохи блищить, а друга матова, то завжди так. А в вас або то фотографія такий ефект дає, або справді воно виглядає не чорним, а металевим. Може спробуйте зайти на сайт польського Алегро, задайте в пошуку це агроволокно, якщо видасть цю марку, то почитайте відгуки поляків. Відгуки в них доволі близько до дійсності. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 10 серпня Поділитись Опубліковано: 10 серпня 42 минуты назад, allanek сказал: Мені здається, чи воно металевий блиск? блищить трохи, але я б не сказав, що металево.... Просто сонячно було. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Romatr Опубліковано: 12 вересня Поділитись Опубліковано: 12 вересня (змінено) Привіт всім, туї брабант чимось прихворіли, може хтось підкаже чим можна спробувати їм помогти? Мені нагадує це Змінено 12 вересня користувачем Romatr Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 12 вересня Поділитись Опубліковано: 12 вересня 1 годину тому, Romatr сказав: Привіт всім, туї брабант чимось прихворіли, може хтось підкаже чим можна спробувати їм помогти? Мені нагадує це Відірвіть одну невелику салатову гілочку і подивіться, чи нема там отвору і чорненького маленького жучка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Romatr Опубліковано: 13 вересня Поділитись Опубліковано: 13 вересня 21 час назад, anabioz сказал: Відірвіть одну невелику салатову гілочку і подивіться, чи нема там отвору і чорненького маленького жучка Жучка не бачив, переріз виглядає так.. Та якщо що то й від жука оброблю і від цієї зарази.. головне питання чим це зробити?... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 13 вересня Поділитись Опубліковано: 13 вересня 53 хвилини тому, Romatr сказав: Жучка не бачив, переріз виглядає так Забув уточнити, від стовбура Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Romatr Опубліковано: 7 жовтня Поділитись Опубліковано: 7 жовтня В 12.09.2024 в 11:28, Romatr сказал: Привіт всім, туї брабант чимось прихворіли, може хтось підкаже чим можна спробувати їм помогти? Мені нагадує це Так шо ніхто не порадить чим можна спробувати обробить? Чи може є якісь комплексні припарати від болячок+ від шкідників.. Або які можно змішать в 1 бак хочу декілька разів до зими обробить Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Romatr Опубліковано: 7 жовтня Поділитись Опубліковано: 7 жовтня В наявності є така штука)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Romatr Опубліковано: 8 грудня Поділитись Опубліковано: 8 грудня В 13.09.2024 в 11:00, Romatr сказал: Жучка не бачив, переріз виглядає так.. Та якщо що то й від жука оброблю і від цієї зарази.. головне питання чим це зробити?... Апну й досі актуально.. той засіб не допоміг Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз