Ветеран Опубліковано: 18 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2017 Прошу фото. Все таки у меня (общий пробег составит 70-80 км. На грани рентабельности) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
jenkins Опубліковано: 18 жовтня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2017 На данный момент куча еще больше чем в сообщении 12. Срезали еще грушу средних размеров, есть еще много веток идеальных для растопки. Фото будут вечером, или завтра утром. Добавлено через 16 минут Прошу фото. Все таки у меня (общий пробег составит 70-80 км. На грани рентабельности) Я готов даже доплатить 100 грн чтобы дрова забрали Я очень скоро буду вывозить мусор, все таки не хочется и дрова выкидать, поскольку они все таки топливо... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vama cucine Опубліковано: 24 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 24 листопада 2017 Добрый вечер, подскажите, есть ли еще дрова? Если есть то можно ваш номерочек для связи? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
jenkins Опубліковано: 24 листопада 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 24 листопада 2017 Дрова еще есть, ответил в личку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
jenkins Опубліковано: 3 грудня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2017 Все дрова забрали. Пока что тема не актуальна. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз