wins Опубліковано: 2 грудня 2016 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2016 Добрый день, хочется построить энергоэффективный дом. Подскажите план первого этажа на участке который расположен углами к сторонам света, примерно как на аттачменте, вход на участок со стороны юговостока, должны быть кухня столовая, зал, санузел, спальня, лестница. Предполагаю гараж присоединенный к северовосточной стороне, сзади гаража подсобное помещение. Спасибо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ARCH INNOVATION Опубліковано: 2 грудня 2016 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2016 Подсказать или помочь разработать? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
wins Опубліковано: 2 грудня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2016 На данный момент интересует лишь расположение помещений при таком участке, получится ли эффективно их расположить с точки зрения эргономики и энергоэффективности. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 грудня 2016 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2016 вход на участок со стороны юговостока, должны быть кухня столовая, зал, санузел, спальня, лестница. Предполагаю гараж присоединенный к северовосточной стороне, сзади гаража подсобное помещение.Как-то так: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ARCH INNOVATION Опубліковано: 2 грудня 2016 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2016 На данный момент интересует лишь расположение помещений при таком участке, получится ли эффективно их расположить с точки зрения эргономики и энергоэффективности. Конечно получится, для этого есть все шансы. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ДОКС Опубліковано: 2 грудня 2016 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2016 На данный момент интересует лишь расположение помещений при таком участке, получится ли эффективно их расположить с точки зрения эргономики и энергоэффективности. 1. Ергономіка (від греч.(грецький) érgon — робота і nómos — закон), наукова дисципліна, що комплексно вивчає людину (групу людей) в конкретних умовах його (їх) діяльності в сучасному виробництві. 2. Енергоефективність - це галузь знань, що знаходиться на стику інженерії, економіки, юриспруденції та соціології. Означає раціональне використання енергетичних ресурсів, досягнення економічно доцільної ефективності використання існуючих паливно-енергетичних ресурсів при дійсному рівні розвитку техніки та технології та дотриманні вимог до навколишнього середовища. Я все вірно зрозумів - Ви вважаєте, що для вирішення таких "велетенних пластів" Вам буде достатньо простої поради в короткому повідомленні? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
wins Опубліковано: 2 грудня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2016 Как-то так: Пока что у меня тоже так получается, но хочется кухню и санузел вывести на северо-западную сторону, а спальню на юго-восток. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 грудня 2016 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2016 хочется кухню и санузел вывести на северо-западную сторонуКухню - запросто. Смотрите планировку Игорехи. С санузлом сложнее. а спальню на юго-восток.Так там жеж гараж. Разве что на юго-запад, как у Игорехи. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
wins Опубліковано: 2 грудня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2016 ДОКС Ні, я вважаю що по-перше треба уявити для себе чи є сенс, а зробити це я можу тільки серед людин які мають досвід проживання чи будування, тому що я не маю аби ніякого досвіду Добавлено через 11 минут Так там жеж гараж. ниже гаража. Думаю её можно короткой стороной по фасаду, а лестницу уже за ней, затем санузел. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз