Toxa@ Опубліковано: 30 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2016 Добрый день! Продам остаток кабеля по дешевке ВВГ 5 х 6,0 / медь. На сегодняшний день цена у производителя: tdok.com.ua/ru/products/details/kabel__silovoj_vvg_5h6/index.html минус (- 30% скидка от меня) Приблизительная длина остатка кабеля 95 метров, завтра перемеряю, торг уместен Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 30 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2016 Toxa@ вкажіть ціну, п8 правил форуму Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 30 листопада 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2016 Toxa@ вкажіть ціну, п8 правил форуму Вечір добрий! Завтра вкажу точний метраж, і ціну за все 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 30 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2016 Вечір добрий! Завтра вкажу точний метраж, і ціну за все ще б сфоткали маркування на кабелі і самі жили також, і жили поміряти мікрометром Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alex.leng Опубліковано: 30 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2016 якщо можна кусками- візьму 9 метрів Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 2 грудня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2016 (змінено) Длина кабеля 81 метр Так как кабель валялся и не совсем новый, цена: www.olx.ua/obyavlenie/kabel-vvg-5h6-mednyy-IDoWiBO.html# Отдаю предпочтение продажи бухты кабеля целиком Змінено 2 грудня 2016 користувачем Toxa@ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 4 грудня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2016 ЦЕНА-40грн за метр Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 5 грудня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2016 Есть желающий на 30 метров кабеля, если найдется кто возьмет 50 метров. Кабель разделю на части! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alex.leng Опубліковано: 5 грудня 2016 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2016 так давайте деребаньте уже, тоже метров 18 взял бы.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vitaly318 Опубліковано: 5 грудня 2016 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2016 так и я бы метров 20 взял) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 6 грудня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2016 якщо можна кусками- візьму 9 метрів Попробую разделить бухту! Alex.leng, вам 10 метров или 20 ХЗ. Добавлено через 2 минуты так и я бы метров 20 взял) И vitaly318, 20 метров. Добавлено через 6 минут Попробую разделить бухту! Alex.leng, вам 10 метров или 20 ХЗ. Добавлено через 2 минуты И vitaly318, 20 метров. И получается только здесь 30- 40 метров возможно заберут. Телефоны в личку для связи! Следующий вопрос, как быть с доставкой Перекупщик с Юности готов весь кабель забрать по 40 для ... В магазине кабель от 64 грн за / метр. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 6 грудня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2016 Сделал дополнительные фотографии, и заметил в одном месте немного содрана изоляция (внешняя), вторая изоляция в норме. На характеристики не влияет. "Новый кабель стоит в магазине от 64 грн за метр" я же продаю за 40 грн. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
CARAGANDA Опубліковано: 6 грудня 2016 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2016 "Новый кабель стоит в магазине от 64 грн за метр" я же продаю за 40 грн. Могу забрать 40 м/п в Новых Петровцах... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 7 грудня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2016 Продано Тему можно закрыть Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення