NAVIN Опубліковано: 16 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2016 (змінено) Добрый день, привез себе шуруповерт из Германии, но мастер я такой что ремонт закончен, а он лежит новенький в чемодане не пользованный. Хочу узнать за сколько можно продать... учитывая что гарантию могу дать месяц... Вот он: tools.lviv.ua/Besschetochnaya_drelshyrypovert_XR_LiIon_18V_Liion_DeWALT_DCD790D2_1401.html Интересно будет за 6700грн? Змінено 16 листопада 2016 користувачем NAVIN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
_VoVaN_ Опубліковано: 17 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 17 листопада 2016 www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=181749&page=17 тут почитайте и найдете для себя ответ на вопрос. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
NAVIN Опубліковано: 17 листопада 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 17 листопада 2016 www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=181749&page=17 тут почитайте и найдете для себя ответ на вопрос. Не нашел Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Taras_J Опубліковано: 21 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2016 Добрый день, привез себе шуруповерт из Германии, но мастер я такой что ремонт закончен, а он лежит новенький в чемодане не пользованный. Хочу узнать за сколько можно продать... учитывая что гарантию могу дать месяц... Вот он: tools.lviv.ua/Besschetochnaya_drelshyrypovert_XR_LiIon_18V_Liion_DeWALT_DCD790D2_1401.html Интересно будет за 6700грн? toolsup.com.ua/akkumulyatornyy-instrument/dewalt/shurupoverty-gaykoverty-1/besshchetochnaya-drel-shurupovert-dewalt-dcd790d2.html Продавец с форума. Цена ниже и гарантии год. Я у него покупал ранее. Вам нужно цену ставить баксов 180 и ниже чтобы было интересно покупателю 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KIPOROVOD Опубліковано: 26 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2016 Напишите в личку крайнюю цену. Спасибо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
NAVIN Опубліковано: 26 листопада 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2016 Напишите в личку крайнюю цену. Спасибо. Напишу сюда, так как уже спрашивали. Крайняя цена будет 5700 или оставлю себе, когда нибудь пригодится. Прошу заметить что это оригинальная европейская модель, никто зарядное или что там еще не переделывал! Всем удачных покупок Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alex.Volyn Опубліковано: 29 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2016 Гиии))) usatools.com.ua/Besschetochnaya_dreljshyrypovert_2go_pokoleniya_1820V_Liion_DeWALT_DCD791D2_komplekt_1809.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KIPOROVOD Опубліковано: 29 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2016 Та отож... Могу предложить 4500. Больше просто нет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз