sly Опубліковано: 10 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 10 лютого 2023 Перематывая, дошел до "я весь день катався з відкрученим колесом, без страховки, на літній резині..." С таким подходом, завбрать авто не глядя и поехать - неудивительно, что будет негатив. Насколько я знаю, при транспортировке, чтоб больше влезло, иногда снимают колеса. В общем, дальше смотреть не стал. С таким отношением все вокруг будут виноватые. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 10 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 10 лютого 2023 9 хвилин тому, DimaF сказав: Чо там вкратце, ибо тратить пол часа на эти бредни не хочу!? Створено комітет. Проблема вирішуєься. Невдовзі з,явиться коротенький реферат з основними тезами. Винні будуть покарані. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 10 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 10 лютого 2023 18 минут назад, sly сказал: С таким подходом, завбрать авто не глядя и поехать - неудивительно, что будет негатив. Насколько я знаю, при транспортировке, чтоб больше влезло, иногда снимают колеса. И в контейнер грузят вилочным погрузчиком) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
veer65 Опубліковано: 10 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 10 лютого 2023 4 часа назад, DimaF сказал: Чо там вкратце, ибо тратить пол часа на эти бредни не хочу!? Шара до дому не завітала Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gitan Опубліковано: 10 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 10 лютого 2023 Основне що казав ТС, що битки зі США везти немає сенсу. Підсумкова ціна виходить вище за ринок. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 10 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 10 лютого 2023 2 часа назад, Gitan сказал: Основне що казав ТС, що битки зі США везти немає сенсу. Підсумкова ціна виходить вище за ринок. ну когда заказываешь авто через "чувачка, который угостил кальянчиком" - так обычно и бывает. так как авто.риа говорит об обратном. А эти люди еще и зарабатывают что-то. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 10 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 10 лютого 2023 7 часов назад, DimaF сказал: И в контейнер грузят вилочным погрузчиком) и выгружают тоже. Потому я бы вообще не рискнул сразу даже заводить. Поддоны рвут только так. А тут "на летней резине без страховки", но все равно Д'артаньян Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
olegwer Опубліковано: 10 лютого 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 10 лютого 2023 8 часов назад, sly сказал: Перематывая, дошел до "я весь день катався з відкрученим колесом, без страховки, на літній резині..." С таким подходом, завбрать авто не глядя и поехать - неудивительно, что будет негатив. Насколько я знаю, при транспортировке, чтоб больше влезло, иногда снимают колеса. В общем, дальше смотреть не стал. С таким отношением все вокруг будут виноватые. Бачу, пан в темі. Теж, мабуть, ганяє биточки. Скільки клієнтів уже на баблішко кинув? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 10 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 10 лютого 2023 54 минуты назад, olegwer сказал: Бачу, пан в темі. Теж, мабуть, ганяє биточки. Скільки клієнтів уже на баблішко кинув? Пан ніякого відношення до цього не має. В теме, потому что интересуюсь окружающим миром. Заметьте, я вас не оскорблял. К чему обвинение в кидках? Совсем в голове вава? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 11 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 11 лютого 2023 19 годин тому, DimaF сказав: Чо там вкратце, ибо тратить пол часа на эти бредни не хочу!? В двух словах - металлолом с американской помойки одним помогает поднимать баблишко, а другим ЧСВ. ЗЫ: лично я бы за 24 куе лучше купил новую японскую табуретку в салоне. С нормально закрученными гайками и гарантией. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 11 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 11 лютого 2023 3 часа назад, vadimv сказал: лично я бы за 24 куе лучше купил новую японскую табуретку в салоне. Скучно.. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
olegwer Опубліковано: 13 лютого 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 13 лютого 2023 Поки автобізнесмени наганяють сюди трафік, хочу нагадати, що продаю свій Рав4 (2007 по ВІН) в максимальній комплектації (2 ключа, люк, клімат, круіз, безключовий доступ, запуск з кнопки, підігрів двірників та дзеркал, датчик світла-дощу, антивідкат, допомога при русі з гори, складання та регулювання дзеркал з кнопки, омивач фар, регулювання фар по нахилу, електрорегулювання сидіння водія, підігрів передніх сидінь). Володію ним з квітня 2017 року. 141 т. км рідного пробігу. Не битий, не скручений, не Америка. Більше інфи і контакти тут auto.ria.com/uk/auto_toyota_rav4_33862635.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз