МарАнт2 Опубліковано: 11 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2016 Дверь изготовлена 11 лет назад заводом Киевспецсталь 200 х 80 см. Обычный размер для типичной квартиры. Заказана новая и срок установки подошел - жду звонка. Замки на двери будут отстутствовать, Состояние оббивки на 5 с минусом. Наличников нет. Отдам за вынос, но бронирующий должен после уточнения времени установки забрать оперативно, т.к. могут "приделать двери ноги". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
boykovy Опубліковано: 11 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2016 Я бы забрал, если еще есть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Павлухан Опубліковано: 11 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2016 все как у настоящей женщины: ни телефона ,не адреса Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МарАнт2 Опубліковано: 12 листопада 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2016 все как у настоящей женщины: ни телефона ,не адреса Как мудрая женщина адрес и телефон держу в тайне :D boykovy - дверь за вами 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 12 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2016 Как мудрая женщина адрес и телефон держу в тайне :D boykovy - дверь за вами Какой вещучий бой)) первое сообщение и удача спиткала боя) я вот когда регался ,то в юр форум да в материалы ...а тут просто чуйка Стану в очередь на бронья Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
!Sokill Опубліковано: 12 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2016 Буду 3-м крайним за дверью. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
boykovy Опубліковано: 16 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2016 Забрал дверь. Большое спасибо Марии Антоновне. Пусть Бог дает Вам здоровья, счастья и долголетия!!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МарАнт2 Опубліковано: 16 листопада 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2016 Забрал дверь. Большое спасибо Марии Антоновне. Пусть Бог дает Вам здоровья, счастья и долголетия!!!! Спасибо! А Господь мне это уже дал и я очень люблю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз