Slavna Опубліковано: 10 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2016 Просматриваю в инете технику для дома, нужна встраивая посудомойка, варочная, духовка, вытяжка.... Цены сами знаете какие, но посетила мысль поискать в Польше их торговые марки, хорошие, но не так раскрученные как другие европейские. Вот собственно вопрос, кто-то сталкивался с их Amica, какие впечатления? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 11 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2016 ..просто вбейте в поиск -амика,отзывы и смотрите независимый сайт,там всё и расскажут. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Slavna Опубліковано: 11 листопада 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2016 Спасибо, но я искала в инете отзывы. Нашла на польских сайтах, а у нас ее практически нет. Есть только котлы этой марки, а это совсем не то. Думала, может кто-то тоже искал альтернативу чтоб не платить половину денег за известный бренд, который собирается в лучшем случае в Польше, а не в Китае или России. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Androni Gavazzi Опубліковано: 11 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2016 Нормальный бренд,выступает иногда как оем производитель для других известных марок. К примеру для посудомоек Hansa bt.rozetka.com.ua/2225962/p2225962/ www.amica.pl/produkty/produkt/6926-Zmywarka_do_zabudowy--ZIM_678E В основном он работает по принципу Fagor,Brandt,Eughster/Frismag и.т.д в т.е как ОЕМ-ОДМ производитель. Соответственно и маркетинг не яркий с маленькой узнаваемостью самого бренда Amica и в основном локальный в Польше. Кстати это один из тех брендов который делает относительно качественную технику за разумные деньги. Брать можно,в частности поверхности,посудомойки и духовые шкафы. Вытяжки в зависимости от моделей-топовые нормально,но мидл и лоу немного шумноваты. По стиральным машинам не известно,а вот холодильники вроде очень неплохие за свою цену. . 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Тарантино Опубліковано: 14 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2016 (змінено) Просматриваю в инете технику для дома, нужна встраивая посудомойка, варочная, духовка, вытяжка.... Цены сами знаете какие, но посетила мысль поискать в Польше их торговые марки, хорошие, но не так раскрученные как другие европейские. Вот собственно вопрос, кто-то сталкивался с их Amica, какие впечатления? Звичайнісінький 100% Китай, який замовляється для Польщі. У Росії ця техніка продається під місцевим брендом Hansa. До того ж, не забуваємо про гарантію та запчастини. Перша - відсутня в Україні, тому що Amica офіційно у нас не продається. Друге - потім доведеться шукати самому. А саме про ці 2 пункти варто не забувати при виборі великої побутової техніки. Для прикладу - цитата з інструкції до посудомийки Hansa ZIM 476H data.amica.com.pl/files/pubs/instrukcje/ua/IO-DWS-0198.pdf "Компанія виробник: Вироблено «AMICA WRONKI S.A.» , 64-510 Wronki , str., Mickewicza 52, Польща На підприємствi «Foshan Shunde Midea Washing Appliances MFG Co., Ltd», NO 20 Gangqian road, Beijiao, Shunde District, Foshan, Guangdong, Китай Там же ж збираються і "наші" посудомийки Liberty может кто-то тоже искал альтернативу чтоб не платить половину денег за известный бренд, который собирается в лучшем случае в Польше, а не в Китае или России. Альтернатива, скоріше за все, буде саме китайська Лише для певної країні, але - та сама китайська. Змінено 14 листопада 2016 користувачем Тарантино 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Slavna Опубліковано: 14 листопада 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2016 Звичайнісінький 100% Китай, який замовляється для Польщі. Альтернатива, скоріше за все, буде саме китайська Лише для певної країні, але - та сама китайська. Китай різний буває, так само як і техніка Бош, яку збирають в Китаї. Що стосується запчастин, то залежить від самої запчастини, іноду краще купити нове, ніж ремонтувати старе. В мене зараз холодильник Бош. Суперовий холодильник, але в ньому пластиковий короб з кришкою - no frost. Ось він в мене і тріснув де тільки міг. Я знайшла фірму , яка може мені привезти його на замовлення, коштуватиме це щастя 3500 гривень. А холодильник в свій час купувала за 8 тисяч. То я просто морально не можу за пластик стільки заплатити. Що я зробила? Вірно, взяла в руки супер-клей і скотч.... І нічого, нормально поки що... Так що, коли зламається, тоді і будемо думати... Добавлено через 4 минуты Доречі, Ви мені подали ідею, пошукати де в них виробництво і ось що каже вікіпедія, якщо звісно там не брешуть. https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%BA%D0%B8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Тарантино Опубліковано: 14 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2016 (змінено) Ну, так то раніше Ваш холодильник з No Frost 8000 коштував, а зараз? ;) А комплектуючими якраз, в першу чергу, офіційні сервісні центри займаються. Там питали? Та якщо модель вже стара і комплектуючі треба замовляти - тоді так, дешево навряд чи буде... І знову повторюся: а що з "Амікою" тоді робити будете? Запчастини треба буде або у сервіс-центрі "Ханси" купувати, або китайські аналоги десь на фірмах замовляти, або з Польщі... Воно того варте? На рахунок виробництва: так, збирати вони у себе це все можуть. А комплектуючі звідки беруть? А ще цілком може бути, що лише певні моделі збираються у Польщі, а решта - у Китаї. До того ж, переглянувши інструкцію до однієї з посудомийок, я не знайшов адреси завода-виробника... Навіть традиційного "Зроблено в Польщі". Як варіант: пошукати через знайомих знайомих гуртовиків Вони хоча б статистику по брендам, які офіційно завозяться в Україну, знають. До того ж, вже давно відомо, що з того, що у нас продається, варто купувати, а що - ні. Змінено 14 листопада 2016 користувачем Тарантино Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Slavna Опубліковано: 20 листопада 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2016 Так я собираюсь покупать в Польше, не у нас, то что ориентировано на их рынок. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
atco Опубліковано: 26 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2016 [quote=Тарантино;409048 . До того ж, вже давно відомо, що з того, що у нас продається, варто купувати, а що - ні. просвітіть темного Що можна а що ні? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 12 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 12 жовтня 2017 Обратила внимание, что в арендованной польской квартире вся бытовая техника AMICA, что ( ИМХО) говорит о практичности...дизайн меня вполне устраивает...переплачивать за шильдик на бытовой технике никогда не буду Посмотрела и у нас она уже есть в достаточном количестве, но мучает один вопрос-как с обслуживанием ? Гарантийным и посгарантийным У кого то есть мысли на этот счет ? Заранее спасибо всем неравнодушным Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз