Саша32 Опубліковано: 8 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2016 Здравствуйте, подскажите какой макс.мощности котел, можно подключить к 220в.Ввод в дом СИП4 2х16 .Консультант сказал 9кВт. Так ли это.Спасибо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Energon Опубліковано: 8 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2016 а что у Вас с номиналом вводного автомата?какой стоит? или какую мощность Вам предоставил РЭС? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Volt-Amper Опубліковано: 8 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2016 Вас интересует абстрактный вопрос, именно сколько СИП выдержит? Без привязки к номиналу автомата? Через провод СИП 16мм.кв, со сшитой изоляцией, можно подключить нагрузку 16-17кВт. Но можно ли подключать такую нагрузку на одну фазу, зависит от сетей. Ну а если конкретно вопрос: "какой макс. мощности электрокотел, я могу подключить в свою однофазную сеть?" - то нужны еще данные по вашей сети, помимо сечения СИП. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Саша32 Опубліковано: 8 листопада 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2016 (змінено) автомат могу поставить на 63-50 А.Повод к котлу могу кинуть 6-10 медь. Змінено 8 листопада 2016 користувачем Саша32 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Volt-Amper Опубліковано: 8 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2016 14-15кВт, если вводный на 63A. 10-11кВт, если 50А. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз