nekto_ya Опубліковано: 8 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2016 Доброго часу. Я Микола. Маючи невелику земельну ділянку я повністю забезпечую свою родину необхідними овочами і фруктами. Цього року гарний врожай солодкого та гіркого перцю. А крім цього я дуже захопився консервуванням. Перебираючи і пробуючи сотні рецептів - виготовив варення із гіркого перцю. Вийшла смакота. Рука сама тягнеться до мисочки з варенням. Вживаю як правило до м'ясних страв але можна і так , просто, на хліб намазати і вживати. Тому пропоную придбати таке варення. Склад:перець гіркий, перець солодкий, яблука і трохи спецій. Банки ємністю 0.5 л коштують 100 грн. Доставка любою компанією перевізником. оплата при отрианні або попередня. Звоніть 0667808411, або тут пишіть. з пов.Микола. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
arsenalstroy Опубліковано: 11 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2016 Вы так вкусно расписали, что закажу на пробу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nekto_ya Опубліковано: 11 листопада 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2016 Повірте, воно того варте. Ще відписаввся в ЛС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nekto_ya Опубліковано: 24 листопада 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 24 листопада 2016 осталось 4 баночки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз