HumanKM Опубліковано: 6 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2016 перекрив панелями цокольний поверх. колись, як доживу, на них робитиметься тепла підлога, 5 см піноборда та 6-7 см стяжка. хотілося б укласти піноборд прямо на панелі, щоб не лити чорнову стяжку. Та панелі не ідеально рівні по висоті, одна панель десь на 1 см вища за інші. Бачив як укладають на таке криве і заливають - не подобається мені. Бачив як рівняють вологим піском або гарцовкою - теж не фонтан. Чим би порадили згладити такі нерівності? щоб і слой мінімальний і не дорого, бо самовирівнюючими таке заливати дуже дорого Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Raha Опубліковано: 6 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2016 Саме надійне - стяжка, саме не дороге - пісок. Робіть по піску, нічого в тому страшного немає. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 6 листопада 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2016 ок дякую пс: а цементопісчаний розчин тонким шаром погано? Розумію що на фінішній поверхні це недопустимо, злущиться, а от під пінопластом? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Raha Опубліковано: 6 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2016 пс: а цементопісчаний розчин тонким шаром погано? Розумію що на фінішній поверхні це недопустимо, злущиться, а от під пінопластом? Нормально, можна навіть шаром до 1 міліметра зробити, але підлогу для цього потрібно грунтувати спеціальними грунтовками, що не дешеві. Ось тема поважаємого на форумі майстра з цього питання: www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=73094 Але зверніть увагу - матеріали не дешеві, робота точно не дешева, оскільки зробити тонкошарову цементно-піщану стяжку то ще потрібно вміти. А по факту вам і піска буде достатньо. Може навіть без піска обійдетесь, просто приблизно вирівняти ЕППС і все, там не потрібна космічна точність. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 6 листопада 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2016 Нормально, можна навіть шаром до 1 міліметра зробити, але підлогу для цього потрібно грунтувати спеціальними грунтовками, що не дешеві. Ось тема поважаємого на форумі майстра з цього питання: www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=73094 Але зверніть увагу - матеріали не дешеві, робота точно не дешева, оскільки зробити тонкошарову цементно-піщану стяжку то ще потрібно вміти. А по факту вам і піска буде достатньо. Може навіть без піска обійдетесь, просто приблизно вирівняти ЕППС і все, там не потрібна космічна точність. я це розумію, скоріш за все так і робитиму, але рівняти буду полюбому, терпіти не можу по кривому працювати, коли листи грають. краще порівняти і працювати далі собі в задоволення Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Технология Строительства Опубліковано: 7 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2016 перекрив панелями цокольний поверх. колись, як доживу, на них робитиметься тепла підлога, 5 см піноборда та 6-7 см стяжка. хотілося б укласти піноборд прямо на панелі, щоб не лити чорнову стяжку. Та панелі не ідеально рівні по висоті, одна панель десь на 1 см вища за інші. Бачив як укладають на таке криве і заливають - не подобається мені. Бачив як рівняють вологим піском або гарцовкою - теж не фонтан. Чим би порадили згладити такі нерівності? щоб і слой мінімальний і не дорого, бо самовирівнюючими таке заливати дуже дорого Не знаю с какого Вы региона. Но для людей которые строят свои дома на будущее. Скажу, что бы таких ситуаций не возникало. Нужно брать экструдерные круглопустотные плиты. Есть завод в Киеве. Они по геометрии очень хорошее и такого быть не должно. Конечно лазерным уровнем не измерял, но на вид очень качественные. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 7 листопада 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2016 Не знаю с какого Вы региона. Но для людей которые строят свои дома на будущее. Скажу, что бы таких ситуаций не возникало. Нужно брать экструдерные круглопустотные плиты. Есть завод в Киеве. Они по геометрии очень хорошее и такого быть не должно. Конечно лазерным уровнем не измерял, но на вид очень качественные. їх і хотів брати але ковальська (беру звідти, є згижка і недорога доставка) зараз не приймає чомусь замовлення на екструдерні плити, тому і доводиться працювати плитами опалубочного формування Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
мастерок Опубліковано: 7 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2016 Не знаю с какого Вы региона. Но для людей которые строят свои дома на будущее. Скажу, что бы таких ситуаций не возникало. Нужно брать экструдерные круглопустотные плиты. Есть завод в Киеве. Они по геометрии очень хорошее и такого быть не должно. Конечно лазерным уровнем не измерял, но на вид очень качественные. А я не просто измерял лазером,но ещё и ровнял тонкослойной стяжкой.Причём с экструдерными плитами это делать намного сложнее,чем с обычными,т.к. они слишком гладкие.Причём Житомирские тоже кривые. Заказчики думают что поймали удачу за хвост купив гладенькие плиты,а по итогу имеют ещё больший попандос по деньгам. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Технология Строительства Опубліковано: 7 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2016 А я не просто измерял лазером,но ещё и ровнял тонкослойной стяжкой.Причём с экструдерными плитами это делать намного сложнее,чем с обычными,т.к. они слишком гладкие.Причём Житомирские тоже кривые. Завод на Оболони г. Киев. - это единственный завод на Украине. То что в Житомире, наверное другое. И Вы перепутали. Линейка стартанула только 6 месяцев назад. До того экструдерные были, но не знаю от кого, они были очень плохие по геометрии + много брака и их закрыли. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tansss Опубліковано: 7 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2016 Завод на Оболони г. Киев. - это единственный завод на Украине. То что в Житомире, наверное другое. Как обычно ... мимо кассы! Обербетон в Житомире по экструдированным ПК был одним из первых и работает с 2008г. Добавлено через 3 минуты Друзья, чёто не понятно в чём проблема? Берёте пеноборд и укладываете его на цпр ну как плитку! шо там за проблемы с выравниванием и тд? 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 7 листопада 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2016 в борисполі також доречі виготовляють екструдерні Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
NikolayII Опубліковано: 8 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2016 Друзья, чёто не понятно в чём проблема? Берёте пеноборд и укладываете его на цпр ну как плитку! шо там за проблемы с выравниванием и тд? Абсолютно підтримую такий спосіб, у мене також висота плит була різна, хоча по низу все рівно, і мене переконали зробити стяжку, вийшло що вона вийшла рівніше ніж плити але при укладці ЕППС всерівно доводилося трішки рівняти... Для Вас головне укласти і прикріпити плити зонтами для теплоізоляції щоб вони не люфтили і ВСЕ, головне залити чистову стяжку по рівню і без бугрів і впадин. Моя порада забити на це і не викидати лишніх грошей. Але якщо цоколь перекритий і в такому вигляді буде зимувати, то є сенс зробити стяжку щоб вода зимою не застоювалася і не попадала в підвал і в порожнини плит і не замерзала там, хоча знову ж таки у мене за одну зиму нічого не сталося. Візміть забийте розчином чи бетоном отвори для петель і можливі усадочні тріщини плит і для особистого сспокою можете замазати ці місця бітумною мастикою. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
мастерок Опубліковано: 8 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2016 Візміть забийте розчином чи бетоном отвори для петель і можливі усадочні тріщини плит і для особистого сспокою можете замазати ці місця бітумною мастикою. Які петлі та отвори???Ви про що??? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
NikolayII Опубліковано: 8 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2016 Які петлі та отвори???Ви про що??? Монтажні петлі плити, принаймні у моїх плит петлі були зроблені саме так, поки Бетон свіжий його просто проломали і оголили арматуру за яку потім їх піднімав Кран... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 8 листопада 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2016 сьогодні цим і займався забив стики замазав отвори Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
мастерок Опубліковано: 8 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2016 Круто!Видать мне попадались таки правильные объекты,где монтаж проводился без этих варварских телодвижений с пробиванием дыр.Посмотрите по ссылке как это должно делаться www.oberbeton.com.ua/ru/cavity_floor_slab ,кстати,там и допуски по размерам указаны,и также то,что они предварительно напряжённые. Так что идеально ровными они и не должны быть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tansss Опубліковано: 8 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2016 Круто!Видать мне попадались таки правильные объекты, Это Да! Экструзионные ПК - это редкость! Если вам не попадались обычные ПК - повезло! При заявленной высоте 220 есть и 200 и 250 Так что идеально ровными они и не должны быть. Они все не должны быть ровными ДО укладки! Речь идёт о верхней поверхности ... Для укладки обычных панелей ВСЕГДА предусмотрены "уши" на заводе, у экструзионныз ушей нет и выбить их нельзя , для их укладки есть захваты (сегодня уже каждый крановой в глубинке имеет такие) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
NikolayII Опубліковано: 8 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2016 Таки да!!! У нас варварство повним ходом Я сам був шокований коли це побачив і дуже боявся їх за це чіпляти, але крановщик сказав, що так у всіх, і потім я в цьому переконався, у всіх моїх сусідів так само.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 8 листопада 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2016 Это Да! Экструзионные ПК - это редкость! Если вам не попадались обычные ПК - повезло! При заявленной высоте 220 есть и 200 и 250 Они все не должны быть ровными ДО укладки! Речь идёт о верхней поверхности ... Для укладки обычных панелей ВСЕГДА предусмотрены "уши" на заводе, у экструзионныз ушей нет и выбить их нельзя , для их укладки есть захваты (сегодня уже каждый крановой в глубинке имеет такие) ковальська ставить вже петлі в екструдерні такщо звичайним краном можна Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tansss Опубліковано: 8 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2016 ставить вже петлі в екструдерні такщо звичайним краном можна С технической точки зрения - бред! Но ковальской - можно фсё! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 8 листопада 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2016 С технической точки зрения - бред! Но ковальской - можно фсё! якщо не забуду - сфоткаю Вам завтра сусід пів року тому на ковальській купив 9-и метрові підсилені екструдерні до речі навіть на сайті ковальської в екструдерних є з петлями (там вибирається підпункт) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tansss Опубліковано: 8 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2016 до речі навіть на сайті ковальської в екструдерних є з петлями (там вибирається підпункт) С интересом ознакомлюсь с реальными фактами! Заранее спасибо! Посмотрим... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 8 листопада 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2016 С интересом ознакомлюсь с реальными фактами! Заранее спасибо! Посмотрим... сайт ковальської завтра реальні фото заздалегідь скажу - петлі, таке враження, що дядя петя вручну мантулить туди на вид, вродь як в нормальній панелі по сирому дірку проковиряли і якось вухо туди всунули короче завтра побачите 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tansss Опубліковано: 8 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2016 Спасибо, конечно за скриншот! Но я это видел на сайте... а вот в живую!!!??? Добавлено через 1 минуту заздалегідь скажу - петлі, таке враження, що дядя петя вручну мантулить туди на вид, вродь як в нормальній панелі по сирому дірку проковиряли і якось вухо туди всунули Оно так всегда в стандартных ПК выглядит... А вот в экструзии???? Ни разу не видал... Ждёмс! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 9 листопада 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2016 ось Вам Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз