yma2006 Опубліковано: 4 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2016 Размер коробки 205*96. Двери украинского производства, два замка, ручка, глазок, облицованы мдф, наличники. Готов отдать через неделю +/-. Самовывоз с Ирпеня. Цена 1300 грн. 0504197550 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Granitni@ua.fm Опубліковано: 4 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2016 Размер коробки 205*96. Двери украинского производства, два замка, ручка, глазок, облицованы мдф, наличники. Готов отдать через неделю +/-. Самовывоз с Ирпеня. Цена 1300 грн. 0504197550 бронь до выяснения Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
info_dim Опубліковано: 4 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2016 Вторым потопчусь...А вдруг... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ROMA1nch Опубліковано: 5 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2016 в очереди третим Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LeNaDeO Опубліковано: 7 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2016 Подождем... Буду четвертой Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Granitni@ua.fm Опубліковано: 7 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2016 Подождем... Буду четвертой[/quote Я с человеком по телефону договорился о покупке , жду звонка когда забирать. Видать продавец забыл закрить тему. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yma2006 Опубліковано: 7 листопада 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2016 Подтверждаю, двери в броне. Тему закрою когда заберете А то всякое может быть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yma2006 Опубліковано: 12 листопада 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2016 Продано, прошу закрыть тему! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз