recess2008 Опубліковано: 27 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2021 Мене звуть Олена. Купили з чоловіком ділянку з коробкою і не знаємо як до неї підступитися, з чого почати, а головне ще не маємо чіткого бачення результату, а хочеться затишний будинок для великої родини. Ваш форум порадили на фесбуці, як дуже дружній і корисний. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
wasoyuhi Опубліковано: 28 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2021 Здравствуйте, меня зовут Андрей. Очень интересуюсь строительством частных домов, ландшафтными дизайнами, уходом за приусадебным участком. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Drusya Опубліковано: 29 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 29 квітня 2021 Меня звати Оля. Замовили з чоловіком проект на будинок. Будемо розпочинати будівництво . Сподіваюсь знайти тут багато корисної інформації. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
_petrenko_irina Опубліковано: 3 травня 2021 Поділитись Опубліковано: 3 травня 2021 Меня зовут Ирина, я бухгалтер, занимаюсь обслуживание ООО и ФЛП. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tanguzya Опубліковано: 6 травня 2021 Поділитись Опубліковано: 6 травня 2021 Всем здравствуйте, меня зовут Татьяна. Мы строим дом и, конечно, интересуюсь всеми стадиями строительства, нужны советы, информация. Фундамент уже готов. Спасибо , что вы есть )). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ІствудУкраїна Опубліковано: 13 травня 2021 Поділитись Опубліковано: 13 травня 2021 Добрый вечер, меня зовут Андрей здесь надеюсь найти заказчиков на строительные работы Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Svetlana71 Опубліковано: 13 травня 2021 Поділитись Опубліковано: 13 травня 2021 Привет, я Светлана. Строим дом на дачном участке. Для себя делаю ремонт квартиры себе и родителям. Столкнулась с некоторыми проблемами на которые хочу найти ответы. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
О-на Опубліковано: 14 травня 2021 Поділитись Опубліковано: 14 травня 2021 Привет! О себе: Меня зовут Тина. Рисую на малярных кистях и кельмах Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HelenЕлена Опубліковано: 16 травня 2021 Поділитись Опубліковано: 16 травня 2021 Всем привет) Я, Елена) Давно вынашиваю мечту о загородном доме. Имею участок под Киевом (Хотяновка), пока только с подведённым электричеством. Часто наведывалась на этот замечательный форум, как гость и читала полезную информацию. И вот сейчас хочу мечту воплощать в реальность. Выбрала проект дома и надеюсь на общение и полезные советы единомышленников и опытных сторожил форума. Немного о себе: есть семья и трое детей, также владелица красавицы кошки)) Живу в Киеве, к недвижимости имею прямое отношение (работаю профессиональным риелтором), но строюсь впервые, не считая построенного шалаша в далёком детстве)) Буду рада общению и новым знакомствам) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gostro Опубліковано: 16 травня 2021 Поділитись Опубліковано: 16 травня 2021 Добрий день. Я Сашко. Займаюся сервісом ріжучих інстрементів, перезагострюванням, будую міні верстати з даної тематикі. Освоюю фах токаря і фрезерувальника. Прийшов з метою пошука партнерів в містах України. Живу я в Чернівцях. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
agent102 Опубліковано: 17 травня 2021 Поділитись Опубліковано: 17 травня 2021 Всем доброго дня. Меня зовут Василий, я с Винницы Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Гість ivansova Опубліковано: 18 травня 2021 Поділитись Опубліковано: 18 травня 2021 Привет, меня зовут Иван. Я хочу построить дом своей мечты. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Анна_Чудо Опубліковано: 19 травня 2021 Поділитись Опубліковано: 19 травня 2021 @voto Здравствуйте сосед)) С забором та же ситуация...только одна сторона правда соседа бетонная да и сьедена соседом кусок нашей земли(( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЕленаАрм Опубліковано: 20 травня 2021 Поділитись Опубліковано: 20 травня 2021 Я Елена. Мы только начали ремонт в квартире)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LaoshiChina Опубліковано: 21 травня 2021 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2021 Я из Черкасс. Делаю ремонт квартиры и строю дом в дачном кооперативе.Зовут Игорь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Zas-zas Опубліковано: 24 травня 2021 Поділитись Опубліковано: 24 травня 2021 Всем привет! Строю дачу своими руками, на финишной прямой) Буду рад делиться опытом ошибками и фотками дома Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
IhorK Опубліковано: 25 травня 2021 Поділитись Опубліковано: 25 травня 2021 Всім привіт. Планую будівництво свого будинку і все таке )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
viktorgn Опубліковано: 27 травня 2021 Поділитись Опубліковано: 27 травня 2021 Привіт , я Віктор. Планую реставрацію садового будинку, отже виникатимуть питання до спеціалістів. Сподіваюсь, знайду відповіді на питання, що виникатимуть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
silver_claw Опубліковано: 28 травня 2021 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2021 Всім привіт! Облагороджую дачну ділянку, будуватиму маленький будиночок (можливо своїми руками) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vlodko Опубліковано: 28 травня 2021 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2021 Привіт усім, Vlodko ,будую будинок своїми руками Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
NTK Опубліковано: 28 травня 2021 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2021 Всем привет! Начинаю стройку. Будет интересно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
stroysps Опубліковано: 31 травня 2021 Поділитись Опубліковано: 31 травня 2021 Всем привет! Я занимаюсь строительством гостиниц и отелей. По образованию инженер. Буду рад новым знакомствам ! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
motodarti Опубліковано: 1 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2021 Всем привет! Меня зовут Виктор и я профессиональный мотогонщик. Катаюсь на эндуро, питбайках. Также в данный момент строю свой дом, поэтому и решил зайти на ваш форум. Буду рад новым знакомствам Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tda-sergei Опубліковано: 1 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2021 Добрый день, форумчане! Меня зовут Сергей и по профессии я менеджер по продажам металлопроката. Пришел на форум в поиске профессиональных контактов и получении дополнительного опыта в этой сфере У меня две дочки, родился в Санкт-Петербурге, но живу сейчас в Нижнем Новгороде Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alexey_master Опубліковано: 1 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2021 Хай! Меня зовут Леонид и недавно я решил строить дом в Ленинградской области ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз