Oksana Boiko Опубліковано: 10 травня Поділитись Опубліковано: 10 травня (змінено) 5 годин тому, irina1969 сказав: Вітання сусідці! Ваша ситуація мені знайома Приємно зустріти однодумців та ще й сусідів) В нас там усе не так страшно, як здається на перший погляд, з моїх повідомлень) Є ще маленький будинок, який батько своїми руками побудував з дерева, а потім його цеглою обклали, коли будували великий, зробили літню кухню там та кімнатку для відпочинку, тобто за необхідності можна і приготувати, і переночувати, пару конвекторів встановлено. Змінено 10 травня користувачем Oksana Boiko 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 10 травня Поділитись Опубліковано: 10 травня 1 хвилину тому, Oksana Boiko сказав: Приємно зустріти однодумців та ще й сусідів) В нас там усе не так страшно, як здається на перший погляд, з моїх повідомлень) Є ще маленький будинок, який батько своїми руками побудував з дерева, а потім його цеглою обклали, коли будували великий, зробили літню кухню там та кімнатку для відпочинку, тобто за необхідності можна і приготувати, і переночувати, пару конвекторів встановлено. так у Вас взагалі ситуація лайтова )) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oksana Boiko Опубліковано: 10 травня Поділитись Опубліковано: 10 травня 4 години тому, allanek сказав: Іра, те, що прочитала я, то там починати треба з септику, бо він не працює і комфорту не буде ні в яку пору року. А ті поради, що побачила, то дорога в нікуди. Звісно, що з мого погляду. Ну і головне, що треба зрозуміти новій людині- не всі поради форуму однаково корисні. Питанням септику наразі займаюся, усе десь є, але мені то все було до лампочки колись, то й не цікавилася, тепер напомацки шукаю, де що. Розплата за колишній пофігізм) Тут, на форумі, теж поки що напомацки, не знаю ще хто є хто, які тут закони та підводні камені) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 10 травня Поділитись Опубліковано: 10 травня 1 час назад, Oksana Boiko сказал: В нас там усе не так страшно, як здається на перший погляд, з моїх повідомлень) Є ще маленький будинок, який батько своїми руками побудував з дерева, а потім його цеглою обклали, коли будували великий, зробили літню кухню там та кімнатку для відпочинку, тобто за необхідності можна і приготувати, і переночувати, пару конвекторів встановлено. Це добре. Більше нічого робити не треба. Займайтесь грядками. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 10 травня Поділитись Опубліковано: 10 травня 2 години тому, Oksana Boiko сказав: Тут, на форумі, теж поки що напомацки, не знаю ще хто є хто, які тут закони та підводні камені) Розберетесь з часом))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 25 травня Поділитись Опубліковано: 25 травня 10.05.2024 в 15:48, Oksana Boiko сказав: які тут закони та підводні камені) Закони тут сурові) статут лля початку вивчили? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oksana Boiko Опубліковано: 25 травня Поділитись Опубліковано: 25 травня 1 годину тому, МаТраС сказав: Закони тут сурові) статут лля початку вивчили? Нічого не вивчила, дію за обставинами) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Placer Опубліковано: 24 серпня Поділитись Опубліковано: 24 серпня Вітаю з карпатського горба. Я є вигнанець з колись нормального форуму "Країна майстрів", але там з'явився місцевий Путлєр диктатор і просрав такий форум. Політично дуже активний і трохи активний у господарці на карпатському горбі, де я проводжу відпустку (липень-вересень) 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 24 серпня Поділитись Опубліковано: 24 серпня Криниця гарна і піч тепла. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Placer Опубліковано: 25 серпня Поділитись Опубліковано: 25 серпня (змінено) 24.08.2024 в 20:09, Vinsol2009 сказав: Криниця гарна і піч тепла. А ще заготовив стільки дров + поставив теплозберігаючі вікна, що можна буде пережити ядерну зиму імені путлєра (якби раптом не дай Боже). Ось ці панорамні віконця з року 2023 року. Вигляд зо середини. Завтра ставлю наступні два. Змінено 25 серпня користувачем Placer 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз