tutusya Опубліковано: 2 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2016 Хочу попробовать перепривить деревья у себя на даче. Куплю окулировочный нож недорого Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 2 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2016 Хочу попробовать перепривить деревья у себя на даче. Куплю окулировочный нож недорого Деревьям перпендикулярны понты. Обычный кухонный остро заточенный нож намного лучше справится с задачей. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Serg75 Опубліковано: 2 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2016 Деревьям перпендикулярны понты. Обычный кухонный остро заточенный нож намного лучше справится с задачей. Полностью поддерживаю! Если для себя на несколько деревьев - любой остро заточенный нож. Главное, чтобы руки не "кривые" были. Я так понимаю, к ТС это не относится. Удачи! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Torsteyn Опубліковано: 2 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2016 даже обойный отлично справится с задачей.уж он точно острый ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 2 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2016 даже обойный отлично справится с задачей.уж он точно острый ;) Можно и им, только сперва необходимо удалить смазку с него спиртом либо водочкой 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sharafan Опубліковано: 3 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2016 У нас такие покупают для подобных работ садовники. Конечно, не стандартный окулировочный, но как вариант. super-truper.com.ua/malyarnyj-instrument/nozh-skladnoj-derevyannaya-ruchka-truper-200-mm Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз