alekxanders Опубліковано: 11 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2012 Ну что?- 3:1??? а почему бы и нет, кстати... Добавлено через 4 минуты (ссылка на изображение устарела) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hotpoint Опубліковано: 11 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2012 УРАААААААА 2:1.....:beer: Хряка на сало!!!!! Патриот хряков!!!! Хорошая игра! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Олица Опубліковано: 11 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2012 Фух... Второй раз в жизни болела. Круто! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 11 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2012 молодці... гарна гра респект !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! я он на роботі сиджу...весь вокзал кричить і святкує!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:beer::beer: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
сосед Опубліковано: 11 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2012 Молодцы!!! Шева красава!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Олица Опубліковано: 11 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2012 А у нас телек и тюнер стоит на террасе- вся Тарасовка слышит- как мы орём!:D Щас пойдём- и отметим, чем Бог послал. Слава Україні! Героям- Слава!!!!:beer: 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gta80 Опубліковано: 11 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2012 Состав сборной Украины: №....... (Скамейка запасных Динамо Москва) Россия, №....... (Скамейка запасных Бавария) Германия, ... Посмотрел состав сборной Украины - вдесятером дай Бог ничью... скамейка вперед!!!! ::D:lol: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alekxanders Опубліковано: 11 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2012 я он на роботі сиджу...весь вокзал кричить і святкує!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:be er: тоже самое - окна на жил массив - куча криков, и даже салют :beer: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kosmos23 Опубліковано: 11 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2012 старый конь борозды не испортил всех с победой над шведами ура! зы. щас начнутся пьяные оры и езда по городу всю ночь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
romandet Опубліковано: 11 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2012 Ура! Всем поздравления! Пока первое место в группе! Хряка на свежину!!!! 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бес Опубліковано: 11 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2012 Ахренеть.... Бедные шведы... И под Полтавой не повезло и тут Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Олица Опубліковано: 11 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2012 Завтра все жарим жертвенную свинью! Я уже вынула челогач из морозилки- свинину- на мангал.:D Таки футбол- приятная штука. Я и не думала, что такой адреналин!;) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alekxanders Опубліковано: 11 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2012 Бедные шведы... И под Полтавой не повезло и тут ну карма у них такая )))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hotpoint Опубліковано: 11 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2012 Приятно блин! Шева молодца.... Когда наши следующую игру играть будут? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
_dim_ Опубліковано: 11 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2012 Франция,как и Дания -это тёмные конячки ЧЕ2012 как для меня неожиданный ход мысли) ну и с Праздником!!!! УРЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ Шева.....аж слёзы навернулись от радости. правда после 2-1 стало как то стрёмно. аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа......круто!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Слава Україні! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Stroim DOM Опубліковано: 11 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2012 Nasri на правом фланге ) А Украина вперёд! Смотрите далі. Наши умыли шведов. Шева хорошо работает головой, что не может не радовать )) Всех с победой! Не фиг на фиг, вперёд! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Костянычь Опубліковано: 11 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2012 С победой всех !!! Ну и нервная концовочка выдалась, спасибо шведам что праздник не испортили...Это все конечно хорошо, но что если бы не Шева ? представить страшно... С французами нужно в 3 раза эффективней действовать. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 11 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2012 УРА!!!!!!!!!!!! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
megapolis Опубліковано: 11 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2012 Приятно блин! Шева молодца.... Когда наши следующую игру играть будут? 15 июня, 19:00 Украина - Франция 19 июня, 21:45 Англия - Украина 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Олица Опубліковано: 11 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2012 15 июня, 19:00 Украина - Франция 19 июня, 21:45 Англия - Украина Это где ж стока здоровья берут болельщики? Я вот сижу и думаю- как я орала- так я весь голос истрачу на этом евро... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 11 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2012 тільки що спостерігав цілу колону авто....штук 30-40 всі з прапорами/сигналами.... толпи народу з ресоторанів/клубів....всі святкують п.с. я хоч і на роботі, але футбол на 50-ти дюймовці дивився Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Stroim DOM Опубліковано: 11 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2012 Это где ж стока здоровья берут болельщики? Я вот сижу и думаю- как я орала- так я весь голос истрачу на этом евро... Свистите! ) ----------- Добавлено через 1 минуту тільки що спостерігав цілу колону авто....штук 30-40 всі з прапорами/сигналами.... толпи народу з ресоторанів/клубів....всі святкують Бульвар Дружбы Народов - Кортежы пипец сколько )) Все с ведёрками, такое тоже себе шоу-довгоносыкив ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 11 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2012 я не представляю как с этого стадиона ,с такой атмосферы с такими болелами нашу сборную на два! матча засунут в данецк 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alekxanders Опубліковано: 11 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2012 как я орала- так я весь голос истрачу на этом евро... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Олица Опубліковано: 11 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2012 я не представляю как с этого стадиона ,с такой атмосферы с такими болелами нашу сборную на два! матча засунут в данецк В Донецке тоже умеют болеть. Посмотрим. Но болельщики у нас были шикарные= девчонки то как хороши,- а? Все нарядные, деток нарядили, мужьям вышиванки нагладили. :rolleyes: 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз